Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Matcho

Polecane posty

Gość gość

Matcho wczoraj [08:29] I znów potwierdza sie fakt że większość kobiet szuka tylko modeli nawet pasztety i piszesz ze nie jesteś brzydka ale ktora kobieta tak o sobie mówi nawet najwiekszy pasztet tak o sobie nie powie na sympati w rubryce budowa ciała zadna nie zaznaczy ze jest otyla tylko jak widać ze ma normalną budowe ciała a na zdjęciu kobieta 160 cm i 70 kg wagi to ja jestemmężczyzną180 i waze 85 kg le jetem wysportowany 43 w bicepsie i lekko zarysowany kaloryfer nawet niektóre laseczki ze az miło popatrzeć nie chodzą z przystojniakami bo nie raz były w robione w ciula a jak jestem na imprezie to nie raz do mnie zagadywaly takie przeciętne a ja w życiu bym z taką nie zagadal jestem przystojny i choć mam 31 lat to już od prawie dwóch jestem z 11 lat młodszą a ona jest super laska 168 cm i 53 kg szczupła ladna buzia i biust spory powodzenie ma takie ze co dzien widzę jak sie musi od facetów opedzac i komplementy jej karzdy prawi nawet kobiety bo zazdroszczą jej figury a ty autorko pewnie jesteś pasztetem a masz wymagania z kosmosu jak sie toba nie interesują to znaczy ze nie ma kim ogarnij sie i obniz znacznie swoje wymagania co do urody Twojego przyszlego partnera bo czas leci" Ten wątek chłopie kobieta która waży 70 kg przy wzroście 169 cm ma prawidłową wagę wskaźnik 24, 4 waga prawidłową a ta która waży 53 kg to ma niedowage palancie

Gość gość
Jeśli uważasz ze ta kobieta jest gruba puknij się w czoło bo ma prawidłową wage

Gość gość
Jest w związku a siedzi na sympatii haha

Gość gość
Ściema ze jest w związku skoro przesiaduje na sympatii i szuka kobiet albo ta jego młodziutka partnerka jest kiepska jak huj