Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona2828

Dziewictwo 28 lat

Polecane posty

Gość Ona2828

Cześć, Mam 28 lat i jest dziewicą. W przeszłości spotykałam się z wieloma mężczyznami, natomiast sytuacje wyglądały następująco albo mężczyźni byli mną tylko zainteresowani na jedną noc (w większości przypadków) albo ja nie czułam, że możemy coś stworzyć sensownego. Jestem odbierana jako osoba atrakcyjna, elokwentna, mająca swoje zdanie i posiadająca ugruntowany system wartości. Nie chcę z tym czekać do ślubu, ale przez ostatni czas coraz częściej o tym myślę i pragnę to mieć za sobą, aby w pełni cieszyć się życiem seksualnym. Poznałam pewnego chłopaka, z którym spotykałam się jakiś czas. Wyznałam mu, że jestem przed, nawet zdecydowała się z nim to zrobić. Był bardzo zaskoczony. Bo jak taka ładna dziewczyna.... etc. Z początku chciał mi pomóc, później się wycofał argumentując swoją decyzję tym, że nie jestem osobą na jedną noc i lepiej by było dla mnie, abym przeżyła to z kimś ważnym dla mnie. Co myślicie na temat takich kobiet?

Gość gość
dziewictwo kręci do 20 roku zycia. w Twoim wieku raczej odstrasza potencjalnego kandydata.

Gość gość
ja mogę z Tobą to zrobić.

Gość gość
W twoim wieku to raczej nie jest coś pociągające bo facet , który ma doświadczenie może stwierdzić, że nie jesteś za bardzo doświadczona i życie seksualne z Tobą może być mało interesujące.facet, który ma doświadczenie raczej nie chce uczyć kobiety pewnych rzeczy w sexie.

Gość gość
"Z poczatku chcial mi pomoc..." Haha co wy macie w baniach baby. Pomoc to można staruszce przejść przez ulice.

Gość gość
Kórwa jakiś ty móndry jesteś.

Gość gość
" Najpierw seks bez stosunku " Coooo? :o

Gość gość
ddt30 ten poyeb przypomina mi Wilka1946

Gość gość
W pierwszym wpisie ddt30 ma rację. Natomiast nie jest prawdą że błona z wiekiem staje się twardsza. Bardziej prawdopodobne, że może być już rozerwana, przez używanie tamponow, badania ginekologiczne etc. Raczej problemem może.być większy lęk i przez to nieświadome spinanie mięśni. To jest główną przyczyną bólu u większości dziewic, a nie błona. Pęknięcia błony często nawet nie czuć. x O tym że jesteś dziewicą lepiej jest nie mówić facetowi. Może pomyśleć że się tym chwalisz. Ja nie widzę różnicy w mówieniu że się miało np. dwuch facetów a tym że żadnego. Przeszłość lepiej jest zostawić dla siebie, przynajmniej na początku znajomości.