Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wystrój domu najbardziej lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakiś ulubiony styl czy co się nawinie? :)

Gość gość
up

Gość gość
Z klimatem,z histporia. odzwierciedlajacy charakter mieszkancow, nie zimny z zurnala. Lubie stare meble, obrazy, zdjecia, ksiazki, pamiatki, stara porcelanę. Jasne,ze trudniej to zestawic, ale jest ciekawiej.

Gość gość
Minimalistyczny, jasny, czysty i pustawy. Gdybym jeszcze umiala taki utrzymac...

Gość gość
ja mam dom w stylu "co się nawinie". Mamy dużo boazerii którą bardzo lubię, do tego jakieś ciekawe obrazki na ścianach i sporo czaszek :P

Gość gość
Minimalizm, żadnych tysiąca pierdółek na półkach, kolory zdecydowane, kontrastowe, ale w małej ilości, np. biały, czarny, czerwony.

Gość gość
Ja nie lubię boazerii. Jeszcze do tego żółte ściany :o Mam nowoczesny wystrój, czerń, biel, szarość, połysk, bez p*****l i okrągłych kształtów.

Gość gość
Nie lubie bialo czarnych pomieszczen. Sciany w cieplych stonowanych odzieniach. Sypialnie wlasnie urządzam inspirując się trochę stylem romantycznym. Lubię drewniane elementy, dlatego moje stoliki,blaty nie są z tworzywa sztucznego tylko z drewana. Nie ogarniam tak samo kafelków w całym domu, a juz sie spotkałam z czyms takim

Gość Ewelina Wójcik
A ja preferuję styl, że tak powiem "pałacowy". Ciężko "wepchnąć" takie meble do 35 metrowej kawalerki, ale nie ukrywam, że coś takiego jak na http://meblekalwaria.eu/meble,stylowe strasznie mi się podoba.

Gość gość
Mi się podoba wystrój wnętrz pałacowy....trochę złota, srebra, bieli, lambrekiny i kandelabry :). Teraz jestem na etapie remontu domu po babci i mamy zamiar wszystko gruntownie zmienić, skuć itp. Myślałam, żeby zrobić u siebie w domu własnie mieszkanie albo chociaż salon w takim stylu. Ostatnio wpadłam na ta stronę www.balustrady-skrzypinski.pl i bardzo spodobały mi się ich balustrady i karnisze...są własnie w takim stylu jaki bym chciała zrobić u siebie w domu.

Gość Alexandra87
Ja chyba stawiam na powrót do tradycji. Polecam wykorzystać kamienie naturalne, które teraz stają się coraz bardziej popularne. My wybraliśmy marmury od hurtowni HB Polska z Krakowa - niesamowicie to wygląda ;)