Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
ta :D moda na prawiczkow hehe czyli moda na bycie przegrancem i odmiencem :o seks jest z******ty a ty go nigdy nie zasmakujesz. Dobrze ze takie dziwolagi są odtracane przez społeczeństwo bo ty jesteś pierd.....:o Powinni cie na jakieś pranie mózgu wysłać bo jak wyjdziesz na miasto to jeszcze zaczniesz się rzucać i piana ci z geny będzie lecieć jak uslyszysz od jakiejś laski ze nie jest dziewica :D ahaha

Gość gość
Ja trochę zmienię temat. W wieku 16 lat i ja byłam dziewicą i mój chłopak był prawiczkiem. Nie zdecydowaliśmy się na stosunek. Właśnie z wyżej wymienionych powodów. Gdy miałam 20 a mój partner 24, patrz wyżej, ja dziewica on prawiczek, podjęliśmy próbę, było cudownie. Ani ja oni on nie był kłodą, wcześniej bardzo dobrze poznaliśmy swoje ciała, reakcje, ten "stosunek" odróżniała penetracja, nie obawiam się tak ciąży, jak wówczas gdy miałam 16. Myślę więc, że do seksu trzeba dojrzeć, i fizycznie, i psychicznie. Nic na siłę. Nie ma znaczenia, ile mamy lat, czy mamy na swoim koncie doświadczenia, czy nie, ale to czy jesteśmy gotowi, dobrze zabezpieczeni, dobrze się znamy. Na autora może jeszcze nie przyszła pora.. Nie oznacza to jednak, że może obrażać inne osoby! Wyzywać, pluć jadem, stosować wulgaryzmy. To można przecież gdzieś zgłosić..

Gość gość
Tego nigdzie nie zgłosisz. Kafeteria rządzi się swoimi prawami i większość użytkowników jest tu po prostu bezkarna.

Gość gość
Trochę to żałosne w wieku 30 lat nie mieć kompletnie żadnych doświadczeń. I ten wariat jeszcze pisze, że jest zakochany w szesnastolatce. Nie dość, że wariat, to jeszcze zboczeniec, który chce się brać za mentalnego dzieciaka.

Gość gość
Właśnie dużo kobiet chce faceta który jest prawiczkiem bo tacy jacy jako jedyni się szanują. Żadna nie chce używanego nieprawiczka któy ****ał kobiety kobiety chcą tylko czystych! więc co bzdury piszesz, że kobiety nie chca prawiczkow cieciu

Gość gość
gość dziś Właśnie frajerze sporo kobiet chce prawiczka nie chce używanego co się seksił w związkach.

Gość gość
Michale,błagam Ciebie ,zrób coś dla ludzkości i nie pisz już tych swoich wywodów na forum dla kobiet.Nie dociera do Ciebie,że robisz z siebie cymbała?Tak się poniżać....idź załóż własne forum dla prawików i tam wprowadzaj swoją dyktaturę.Będziecie się wymieniać doświadczeniami(albo w tym wypadku ich brakiem) na temat dziewic.

Gość gość
Autorze od 18 roku zycia chodze na d***** i tez szukam dziewicy. Juz 2 rozdziewiczylem i zeszmacilem. Teraz mam zone dziewice no juz nie bo ja bolcowalem:) kobiety wola takich jak ja roochaczy i diwkarzy a ty trzymaj cnote dla siebie bo zadna kobieta tego nie doceni.

Gość gość
Nikt nie chce używanej i obspermionej baby która się seksiła w związkach fuuu

Gość gość
gość dziś każda doceni bo rozmawiałem z kobietami i każda mówi, że wymaga prawiczków ale takich już po prostu nie ma i mają obrzydzenie do mężczyzn którzy się seksili wcześniej.

Gość gość
kobiety pragną prawiczków tak samo meżczyźni dziewice. Cnota jest bardzo ważna po tym oceniamy człowieka

Gość gość
Cnota to temat do żartów. Żartów na temat dziewic i prawików jest całe mnóstwo. Nikt ich nie lubi. Ani w szkole średniej, ani na studiach, a w pracy? Tylko i wyłącznie temat żartów i to prosto w twarz. Bardzo dobrze pamiętam swoje liceum. Nic tak nie śmieszy, jak brak dziewczyny i seksu. Nie wiem, gdzie ty się chowasz na tym świecie, ale na pewno masz etykietkę wariata (negatywny kontekst). Nie uwierze w to ze masz choc jednego kolege. Chyba ze nie wiedza o twoim dziewictwie.

Gość gość
gość dziś wyśmiewaja ci którzy się puszczają normalni ludzie mają takie opinie w d***e i każdy wie, że kto trzyma ten się szanuje.

Gość gość
Co wy siefrajerzy nkaręcacie :) zobaczcie co zalożyciel topiku ma w awatarze :D dyskutując z nim sprowadzacie sie do jego poziomu :D