Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mam 26 lat i chcialabym umrzec bo jestem do niczego

Polecane posty

Gość gość

Jestem glupia, nie jestem inteligentna, bystra, zaradna. Zmarnowalam zycie. Jestem leniwa. Nie mam wyksztalcenia wyzszego, pracy, pieniedzy, znajomych. Puste cv z ktorym nie nadaje sie nawet do prac za najnizsza, bo kto zatrudni i gdzie takie cos jak ja. Zniszczylam sama siebie, bo nauka zawsze szla mi dobrze i pokladano we mnie nadzieje, a ja dzis jestem nikim i nic nie mam. Nie mam po co zyc

Gość gość
mam dokladnie tak samo jak ty tylko 27 lat, jestem w czarnej d***e, nic tylko sie powiesić, glupia biedna samotna

Gość gość
a jak z wygladem?

Gość gość
jeżeli widzisz w sobie wady, to jeszcze nie tak źle... głowa do góry :)

Gość gość
Wyglad? Szkoda gadac. Jak nie ma sie kasy to nie ma sie tez wygladu (nie stac mnie na fryzjera, kosmetyki, ubrania, silownie, solarium, zabiegi)

Gość gość
Dziewczyny, macie jednego buga w myśleniu. Nie żyjecie po to, żeby być przedatnie. Nie macie być "do czegoś". Żyjecie wyłącznie dla siebie i w każdej chwili możecie wszystko zmienić. Piszecie "jestem głupia" - a czy tylko osoby z wyższym wykształceniem są szczęśliwe? Piszecie "samotna" - super, nie macie zobowiązań, możecie koncentrować się na sobie. Piszecie "pokładano we mnie nadzieje" - dzieci nie są po to, żeby spełniać marzenia rodziców. Jednym zdaniem - wszystko wciąż jest w Waszych rękach. Nadal macie szansę na szczęśliwe życie.