Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka biedna ja

Co takie zachowanie faceta ma znaczyć?

Polecane posty

Gość taka biedna ja

Od pewnego czasu nie układało mi się z chłopakiem, z którym jestem od 4 lat... Ale nie o tym będę pisać i proszę tego aspektu nie komentować. Poznałam ciekawego kolegę w pracy. To chyba najinteligentniejsza osoba jaką znam... no i chyba najdziwniejsza, ale dla mnie to jest atut. Miło nam się rozmawiało, czasem spędzaliśmy razem czas również po pracy. Nie było żadnych flirtów, czy podtekstów, nie ośmieliłabym się, bo jest ode mnie starszy 10lat. On wiedział, że mam chłopaka, nawet ich sobie przedstawiłam. Dobrze mi było w takim układzie. Do czasu aż na pewnej imprezie mnie ni z tego ni z owego pocałował, a ja nie protestowałam. Zakończyłam swoją pracę w tamtym miejscu, na początku mieliśmy ze sobą kontakt.. spotkaliśmy się i znowu się całowaliśmy i w sumie było miło (tak, wiem, jestem taka koszmarna)... No ale kontakt się urwał, przestał się do mnie odzywać. Napisałam do niego po tygodniu, bo nie mam problemu z takimi rzeczami... to napisał tylko, że jest taki zapracowany, jedzie do rodziców bla bla bla, żadnych konkretów. Nie czuję się zraniona, niczego od niego nie oczekiwałam, ale zwyczajnie brakuje mi go, tego wspólnego spędzania czasu. Nie rozumiem, dlaczego tak się zachowuje? Ach, no i raczej nie chciał mnie tylko wykorzystać, bo nigdy NIE próbował się do mnie dobierać. Proszę też nie pisać, że mam się zająć chłopakiem. Pytam o inną osobę i jej zachowanie.

Gość gość
Nie interesujesz go i tyle.

Gość taka biedna ja
Ok, tylko że nie chce być jego żoną, więc mi na tym nie zależy. Nie rozumiem, dlaczego nagle zmienił się stan, w którym mogliśmy po koleżeńsku swobodnie spędzać ze sobą czas.

Gość gość
Nie chce, bo nie. Olej to i nie zastanawiaj sie.