Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utracona szansa

Polecane posty

Gość gość

Może zacznę od tego że jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem. Tak naprawdę decyzja była pod wpływem emocji, teraz bardzo jej żałuję. Nie ukrywam że mój partner nie był bez winy ale zerwanie teraz uważam za głupotę, ale jak wiadomo z upływem czasu wszystko wygląda inaczej. Po kilku dniach zabrał ode mnie swoje rzeczy. Po jakimś czasie umówiłam się z nim ma spotkanie aby wszystko wyjaśnić i aby nie było niedomówień. Nie ukrywam że liczyłam na jakiś przełom, próbę ratowania z jego strony. Z rozmowy wywnioskowałam że chciałby ze mną być ale żadnego kroku nie wykonał i tak naprawdę do tej pory nie rozumie o co mi chodziło, po prostu nie zmieniłby swojego zachowania i gdyby sytuacja się powtórzyła postąpiłby tak samo. Wiem że na swój sposób mu na mnie zależało mimo iż nie okazywał tego w taki sposób w jaki chciała. Jest osobą dość uparta i wiem że nawet gdyby cierpiał to duma nie pozwoli mu się odezwać jak pierwszemu. Boję się że już nigdy nie dowiem się co czuł do mnie i nigdy więcej go nie zobaczę. Uważacie że powinnam odezwać się pierwsza mimo iż zrobiłam to po zerwaniu ? Tylko z biegiem czasu co to za związek w którym za każdym razem kobieta wyciąga rękę do zgody. Wie że mi na nim bardzo zależało, przedstawiłam mu powody zerwania i liczyłam na jakiś krok. Z drugiej strony jeśli nie chce ze mną być i uświadomił sobie że to nie było to i jest mu teraz lepiej to tylko dam mu satysfakcję.

Gość gość
Jak ci zależy, to działaj. Nie ma się co unosić honorem, jak w grę wchodzi miłość.

Gość gość
Lepiej dać sobie spokój, gdyby mu zależało to coś by zrobił bez względu na dumę.

Gość gość
Taa, zawsze według wygodnickich paniuś to facet ma "coś" zrobić..