Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brak doświadczeń towarzyskich może dyskwalifikować

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Przyjecie na 40 osob to chyba w lokalu ? Bo nie wydaje mi sie ze ktos ryzykuje sped 40 osob w mieszkaniu. Z tego co piszesz to sa to ludzie , ktorzy miedzy soba znaja sie dlugo i dobrze a Ty jestes tam nowa. No coz. Przy 40 osobach zawsze jest wieksza szansa , ze znajdziesz kogos z kim bedziesz miala o czym pogadac. A nawet jesli nie znajdziesz to sprobujesz potraw , popijesz i posluchasz co mowia inni. Nie wydaje mi sie aby na przyjeciach tego typu ktos prowadzil licytacje kto i ile imprez do tej pory zaliczyl. Ostatecznie zawsze mozesz wczesniej wyjsc gdybys sie tak bardzo zle czula. Podsumowujac - Ten problem jest tylko i wylacznie w Twojej glowie. I tylko od Ciebie zalezy jak sie bedziesz tam bawic.

Gość gość
I tak i tak, to zależy na kogo się trafi i dlaczego przez ten czas żyłaś jak pustelniczka. Jeśli jesteś introwertykiem, to taka jest twoja natura i niewiele da się tu poprawić, można próbować na siłę, ale nie będziesz czerpała z tego przyjemności, a pasować będzie do ciebie ktoś o podobnym stylu bycia, ktoś kto zrozumie ciebie i twój świat i nie będzie wymagał zmian niezgodnych z twoim charakterem.

Gość gość
@Elfowiec dziś "A co chcesz o tym pogadać? Bądź pewnym że o to zapytają, ja zwykle pytam." pytasz o takie rzeczy? jak pytasz? prosto z mostu, tak ze kolejny raz osoba nie sprobuje? co daje tobie taka wiedza o osobie? nie odpowiedziales na powyzsze..

Gość gość
Kobiety pragna roochaczy ktorzy mieli wiele kobiet

gość dziś Pytasz o coś wielce oczywistego, pytam bo chcę poznać rozmówce, ciekawość.

Gość gość
@Elfowiec takie pytania o to czemu ktos wczesniej wybral inna droge zyciowa (samotnicza) to troche nie na miejscu... czasami nawet dobrym znajomym, osobom z ktorymi sie przyjazni, wszystkiego sie nie mowi, a zwlaszcza czegos tak prywatnego... a ty mowisz ze nie mialbys oporow do obcej osoby tak?

pisałem o taktowności subiektywne kogo i o co się pyta też nie każdy chce dać się poznać, fakt.