Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od 3 miesięcy biorę tabletki vibin mini. Niestety zapomniałam 17 tabletki i w te noc wspolzylam z mężem bez zabezpieczenia. Po 38 godzinach od przyjęcia poprzedniej tabletki zorientowałam się została pominieta i od razu ja wzięłam. Wybrałam do końca opakowanie i niestety zrobiłam przerwę (obecnie 4 dzien). Mam bardzo dziwne znikome plamienia ale to na pewno nie okres . Proszę mi napisać jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę i czy mogę za 4 dni rozpocząć nowe opakowanie. Dziekuje

Gość gość
Ja bym sie skonsultowala z ginekologiem. Watpie zeby na forum lekarze udzielali porad. To ludzie zbyt inetligentni i zbyt zajecie zeby sie zajmowac czytaniem forum.

Gość gość
poczytaj ulotkę! Ale z tego co kojarzę to zabezpieczenie nie zostało zachowane więc ciąża jest możliwa a na ile to nie powiem ci bo to nie matematyka. Do lekarza zadzwoń!

Gość gość
Właśnie dzwoniłam i kazał czekać na okres. Wydaje mu się ze ciąży nie ma... mam nie rozpoczynać kolejnego opakowania. Jestem jeszcze bardziej skolowana.

Gość gość
Zapisz się na 500+

Gość gość
skoro masz nie brać kolejnego opakowania to znaczy że ciąża wchodzi w grę.

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.