Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do facetow

Polecane posty

Gość gość

Jestecie w stanie powiedziec kobiecie, ze jest piekna nie sadzac tak? prawic komplementy nie uwazajac tak

Gość gość
jak sie tego domaga to tak,niech sie cieszy ;-)

Gość gość
ona sie nie domaga, tak od siebie samego?

Gość gość
Ja jestem szczery wiec bym nie powiedział, nie lubie kłamać

Gość gość
to poco se,glowe zawracać p*****lami?:-D

Gość gość
Potraficie powiedziec, ze dzieki niej sie usmiechacie, ze wam zalezy, jest cudowna, jesli tego ni czujecie? potrafilibyscie w ten sposob oszukiwac kobiete?

Gość gość
codzień prawię komplementy do tyłka mojej kobiety, ugniatam go sobie , całuję i liżę dziurkę namiętnie

Gość gość
Ja mówię takie koplemwnty każdej kobiecie, nie tylko mojej dziewczynie. Nawet Pani w spożywczymi nieraz coś powiem miłego. Mnie to nic nie kosztuje a ta się cieszy.

Gość prawictwo pospolite 152
zawsze prawie komplementy tylko ładnym dziewczynom , ale ...

Gość gość
Wiele lat temu, na studiach mieliśmy na roku takiego Araba, chyba z Libii. Masowo wyrywał panny metodą na komplementy. To było niesamowite, trzymał pannę za rączkę i patrząc jej roznamiętnionym spojrzeniem w oczy powtarzał w kółko tą zabawną polszczyzną najtańsze komplementy "jeśteś najpiękniejsia, jeśteś taka wśpaniała, ciudowna". Aż mdliło od patrzenia. A najlepsze, że to działało! I to jak. Może dlatego, że facet wybierał takie szare myszki. Oczywiście po zaliczeniu panny gość jeszcze zapinając rozporek już rozglądał się za następną. Oj łez się tam przez niego wylało. Wszystkich trochę krew zalewała, bo facet szedł na bezczelnego, na oczach dopiero co rzuconej laski wyrywał następną. I skutecznie wyrywał! W końcu noga mu się podwinęła, albo zgubiła go pewność siebie, wystartował do dziewczyny, która miała faceta. Po męskiej rozmowie troche poobijany Libijczyk wylądował na zwolnieniu lekarskim, a potem rzucił studia z powodu dyskryminacji rasowej :)

Gość gość
No tak, zawsze komplementy sa mile i kazda kobieta milo sie z tym czuje. Czy potrafilibyscie patrzac prosto w oczy tak klamac mowiac takie rzeczy, ze chyba sie zakochalem, jestes cudowna, serce mi mocniej bije jak cie widze. I nie chodzi tu tylko o seks. Jestem kobieta, ale nigdy nie potarfilabym tak klamac, mowic takie rzeczy, jesli tego nie czuje

Gość Turkuć
Z reguły nie komplemetuje kobiet, nawet tych ładnych. No chyba że kobieta sama zapyta czy mi się podoba z wyglądu. Wtedy szczerze odpowem, ale nie dosadnie. Nie powiem np. że jest szpetna tylko że nie jest moim guście.

Gość gość
jak reszta chlopakow? ktos, cos jeszcze?