Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on za nią tak lata??

Polecane posty

Gość gość
Napewno nie jest taka szpetna,jak ja opisujesz.

Gość gość
Wiesz co..ja tez kiedys bylam gruba i mialam duze cycki..jak jakis facet zwrócil uwage na mnie to jedynie z powodu mojego charakteru..powodzenie zaczelam miec jak schudlam 30kg wiec nie piszcie bzdur ze faceci lubia grube z duzymi cyckami..moze jacys feddersi

Gość gość
Oczywiste, że autorka postu jest zwyczajnie zazdrosna.Pewnie jej się wydaje że jest taka oh ah ladna i może mieć kazdego a tu zawod bo na nią nie lecą.Jak mi przykro..

Gość prawikzewsi
Reszta dziewczyn to tez nie sa jakies cnotki, jestesmy ladne, zgrabne i seksowne, ale mamy troche klasy. Lubią nas ale bez takiej szalenczej k***icy.... X I co z tego pewnie macie wymagania i patrzycie na facetów z góry a Basia jest miła i lubi flirtować przy niej faceci czują się atrakcyjni a nie oceniani i pogardzani.

Gość prawikzewsi
Ale Basia się na żonę nie nadaje.

Gość gość
To skoro ta Basia jest taką miłosierną Samarytanką że każdego dowartościuje i zaspokoi, to czemu tak po niej jadą, obłudne zakompleksione szuje? A ci którzy z nią żony zdradzają, to dopiero szmelc i odpad społeczny.

Gość gość
Oni są gorsi od Basi. Ona jest ucieleśnieniem k******a i ohydy tego świata, a oni są konsumentami. To jest ich świat.

Gość prawikzewsi
Zdrada jest zła bez znaczenia z kim. Faceci lubią dziewczyny którym się podobają.

Gość gość
Facet to takie dziwne stworzenie, które lata za kobietą, udaje normalnego, a jednocześnie biega za k****ami, którymi gardzi. To wam zależy na szybkim zaobrączkowaniu. Już 2 facet oświadczył mi się po ok. pół roku znajomości. Odmówiłam i była wielka rozpacz.

Gość gość
To ja od tej Basi. My, pozostałe dziewczyny z pracy mamy mężów i nie interesują nas obce chłopy. A Basia nibu męża ma, ale zostawil ja i uciekł do Niemiec, Basi zostawił córkę, która poszla juz do podstawówki. Młoda jest pod opieką babci, nawet śpi u babci, by Basia mogla w swoim mieszkaniu przyjmowac amantow. Tak, ona jest fenomenem i naprawde nie możemy tego zrozumieć. Nie bede wstawiala zdjęć ale naprawdę jest brzydka. Twarz ma taką nalaną, kartoflowaty nos, malutkie oczka. Poza cyckami, nic w jej ciele nie jest warte uwagi. Jeśli zaś chodzi o charakter, to jest wesoła, zabawna, przy tym też zboczona i dla mnie niesmaczna, a chlopakom sie to jakos podoba. Czasem sami gadają "ale ta Baska to jest ....". Niektórzy przychodza do innych dziewczyn, nadają na Baske, a potem siedzą u niej i zwierzaja sie. Onq bardzo dużo wie, umie od nich wyciągać informacje, oni tez chętnie jej sie zalą. No, staram się szukac jej zalet, choć wg mnie jest ich mało. I w sumie mi to lotto co inni robią, denerwuje mnie to tylko w tym zakresie, ze jest dla mnie niezrozumiałe. Bo, podkreslam, nawet świetni faceci ją podrywaja. Historia jest prawdziwa i jutro zapewne przy porannej kawie znów usłyszę o jej podbojach.

Gość gość
A ja jestem w stanie sobie Basie wyobrazic. Chyba studiowalam z podobna osoba, wizualnie te same cechy co Basia, ale nie odrazajaca, a do tego mega pewnosc siebie i ogolnie glosne zachowanie.

Gość gość
No chłopaków ona nie odpycha, mnie tak ;) glosne zachowanie, to dobre jej określenie. Jak tylko usłyszy ktoregos kokege, ze przyszedl, to niby przypadkiem sie pojawia obok i zaraz go czaruje. Albo on ją. Ja bym sie tak nie mogla facetom narzucac. A ona np. w rozmowie wypala, że swietnie robi loda i kto chce sprawdzić. A jak jakis facet jest oszolomiony jej zachowaniem i nie wie co powiedzieć, to siada mu na kolana albo inaczej obejmuje i wchodzi mu na poczucie winy "ty mnie chyba nie lubisz, albo mnie sie boisz, co ja takiego zrobilam, ze mnie odrzucasz i tak zle traktujesz " facet glupieje i robi sie zaraz smielszy. Ale większość nie potrzebuje zachet. Jest taki jeden, 56 lat, fajna zona, wnuki. A przy Basi od razu glupieje, łapie ja za cycki i tylko o tych cyckach gada. No dla mnie to niesmaczne. A ona sie smieje w głos uradowana jak sto pięćdziesiąt. Takich sytuacji i historyjek mam miliony, bo kilka lat ona z nami pracuje.

Gość gość
Dziwie sie tym facetom,bo widac że jest naprawde nie atrakcyjna faceci nie leca głownie na cycki u nich liczy się całokształt z tego co zauwazyłam to sa milsi zawsze dla ładnych szczuplkych wiec pewnie chodzi o to że jest łatqwa neiktorzy faceci sa bardzo zakłamani napewno im sie nie podoba ale widac że dla liczy sie "Byle ma otwor":O Pewnie po ciemku ja obracają

Gość gość
wstaw zdjęcie tej Basi bo nie uwierzę. mówisz że wy jestescie ladne a ona fee..i ze faceci leca na "otwor". Jak dla mnie to zwykla zawisc bo podswiadomie kazda kobieta chce byc ta rasowa kobieta ktora sie podoba bez wzgledu na wyglad.Nie wymyslaj ze ona gra na emocjach bo zacznijmy od tego ze faceci nie są tak podatni na manipulacje.Was jest więcej więc mówią to, co chcecie usłyszeć zeby nie miec problemow rozumiesz? A to ona jest dla nich atrakcyjna a nie wy.Zresztą i do zwiazku nie biorą samych piękności, w gruncie rzeczy też chodzi o seks czy z brzydka czy z ladna.dobrze znam facetow .

Gość gość
Gosciu wyzej z opisu jasno wynika że jest otyła brzydka wiec na co maja leciec?Facec***atrzą sie na wytgląd,wiec napewno nicx nie czuja do niej raczej ona sie narzuca np siada na kolanach no prosze was jakby sie tak nie zachowywala faceci by sie jej po prostu brzydzili widac że w seksie na jeden raz im jest obojetne czy potwor czy nie.

Gość gość
Ha ha atrakcyjna 86 kg nalana twarz tlsute włosy dobre sobie dla facetów atrakcyjne sa kobiety z ładnymi rysami szczupłe a nie takie faceci nie maja skomplikowanego gustu.

Gość gość
Jak ona kilka lat temu przyszla do niej, to faceci jasno dawali do zrozumienia ze ona jest brzydka. Jedni bez owojania w bawelne, inni troche delikatniej. Nawet jej troche nie lubili, bo chodzilu plotki, ze przyszla do nas, bo ma plecy, co potem okazalo sie nieprawda. A potem jakos sie na niej poznali ze niby taka fajna i z wieloma juz spala. Nie wkleje zdjecia, nie jesten glupia. Naprawdę mozecie myśleć ze ona jest nie taka zla, myślcie sobie co chcecie. Ja nie chce zeby to reszta dziewczyn w tym ja byla podrywana, bo wszystkie mamy mezow... pokazuje Wam tylko, ze chlopy to takie zwierzatka, chętna samica i po nich. Jeden przyklad gdy faceci lecieli na malo atrakcyjna dziewczyne znam z liceum, laska miala spora nadwage, tak na oko 90-100kg i trochę zaniedbana, ale miala wielkie cycki, ładna buzie i baaardzo ciekawy i fajny charakter. I kilku sie krecilo wokol niej. Mimo, ze sama niewiele robila, byla soba. A Basia to jest inny typ, bo jak nazwiesz kogos, kto znajomosc rozpoczyna od historii jak to jej pies wybiegł z jej brzeczacym wibratorem w pysku na miasto...

Gość gość
Ale napewno ani w tej twojej kolezance z liceum ani tej Basi raczej nikt sie nie zakcoha.a ładna buzie miala bo miala kilo tapety na ryju mimo ze gruba.

Gość gość
21:12 Czyli faceci lecą na to, jaka jest kobieta w łóżku?

Gość gość
To z pewnością, nikt jej na żonę nie będzie chciał, zwlaszcza jak miala, jak sama mowi, ponad 100 mężczyzn. Ale jednak leca do niej jak muchy do miodu, albo g..