Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwestujecie w siebie?

Polecane posty

Gość gość

Mam na mysli podnoszenie kwalifikacji typu szkolenia i kursy. Inwestycja w zdrowie, czyli zdrowe jedzenie, uprawianie sportu, zdrowy tryb zycia. Inwestycja w wyglad zewnetrzny (jak cie widza tak cie pisza), fryzjer, kosmetyczka, ciuchy...

Gość gość
Pytam dlatego, poniewaz widze, ze duzo ludzi inwestuje w nowy samochod, wypasione meble a nie koniecznie w samego siebie.

Gość gość
Tak, mam taki zawód, że muszę się stale szkolić. Tak, zdrowo się odżywiam i staram się ruszać Tak, bo lubię, tzn ciuchy kupuję rzadko, ale fryzjer i kosmetyczka jak najbardziej.

Gość gość
tak w samochod zainwestowac kredyt za mieszkanie splacac meble kupowac dzieci utrzymywac podatki placic rachunki placic i jeszcze inwestowac w siebie- poprosze worek pieniedzy bez dna:o

Gość gość
8:37 nowe meble i nowe auto wazniejsze od siebie? Pewnie dla osob ktore lubia zaszpanowac przed sasiadami i znajomymi.

Gość gość
up

Gość gość
Inwestuję w dokształcanie. W zdrowie też. Na wygląd szkoda mi kasy, lecz w sumie dobre odżywianie i kosmetyki robione samodzielnie dają radę :;) inwestuję również w związek i dobre relacje z przyjaciółmi.