Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagujecie gdy podrywa was brzydki facet?

Polecane posty

Gość gość

Baaardzo brzydki, nieatrakcyjny..Nie to,ze niezadbany...ale chodzi ogolnie o urode, wygląd itd. Kolezanka stwierdzila,ze ją to obraża, gdy startuje do niej jakis brzydal totalny. Czuje sie obrazona, bo uwaza sie za ladną i atrakcyjną laske i dziwi sie, ze facet ma czelnosć robic sobie nadzieje,ze ma u niej jakiekolwiek szanse. Ona uwaza,ze ludzie dobierają sie na zasadzie atrakcyjnosci, wiec brzydal startuje do brzydkiej, bo wie,ze u ladnej nie ma szans. Chodzi potem wnerwiona wiele dni.:) Zgadzacie sie z nią?

Gość gość
Nijak, jako dama jestem nader uprzejma i taktowna, normalnie z takim rozmawiam. Gorzej jak desperat odbierze dobre wychowanie jako flirt, wtedy kulturalnie s*******am w chuj.

Gość gość
dla brzydkich jestem milsza niż dla przystojnych,za odwagę

Gość gość
a takiej którą to obraża mogę zawiązać trzy kitki na głowie za durnowatość ,uroda nic wam nie da bo jesteście durne i prymitywne

Gość gość
Grzecznie rozmawiam dopóki nie jest nachalny..mam prawo wybrać takiego jaki mi pasuje,jesli facet nie ma w sobie czegos co mi sie podoba i nie chodzi o to ze musi byc mega przystojny nie zamierzam sie zmuszac i robic mu nadziei..sorry ale ja bedac brzydka w zyciu nie startowalabym do przystojnego a ze jestem ładna mam prawo wybrac sobie podobnego do mnie..nie jestem z tych które wychodza z zalozenia ze tylko brzydcy są wartosciowymi facetami..ogólnie jestem miła dla zyczliwych i sympatycznych ludzi którzy mnie szanują

Gość gośćjhgfgjk
Bardzo brzydkiego który mnie podrywa grzecxnie spławiam chyba ze nie dociera to każe mu spierdalać

Gość gość
Pasztety startują do lasek a potem jak jedna z drugą mu dadzą kosza to je obsmarowywują ze ksiezniczki zarozumiałe...trzeba znać swoje miejsce w szeregu to unikniecie rozczarowan

Gość gośćbaba
faceci mają gorzej,startują do idiotek bo nie ma innego wyboru ,to dopiero nieszczęście ,bo większość bab to idiotki

Gość gość
Potem zakładają po 100 tematów dziennie na kafeterii że kobiety wymagają modeli.

Gość gość
Brzydal nigdy nie podrywa ladnych. Jesli brzydal cie podrywa to znak, ze nie jestes ladna i tyle.

Gość gość
Ja nie chce ładnej ani brzytkiej. Mam was w dópie

Gość gość
O to chodzi ze faceci brzydcy nie mają kompleksów dlatego nie boja sie zarywac do mega lasek natomiadt kobiety nawet te ładne czesto uwazaja sie za brzydkie niezasługujace na przystojniaka

Gość gość
taaak, to ze jestescie ladne nie oznacza ze bedziecie mialy to czego chcecie a skoro chcecie sie dobierac na podstawie podobienstw to nie powinnyscie myslec o zaradnych i dobrze ustawionych mezczyznach bo im do piet nie dorastacie kobiety zawsze chca kogos lepszego od siebie, zawsze tak mowicie, ze celujecie w wyzsza polke a przecietny mezczyzna powinien obnizyc wymagania bo przecietna kobieta moze miec na peczki lepszych niz ona

Gość gość
ja nawet chciałam dać szanse brzydkiemu facetowi, ale jego zaborczość przekraczała wszelkie granice juz na początku. Gdybym się z nim związała to siedziałabym teraz uwiązana w domu i chodziła w golfie po samą szyję....gorzej niż z arabem

Gość gość
jak mi sie ktos nie podoba to nie zwracam na niego uwagi.