Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was ....

Polecane posty

Gość gość

ma takie święta jak pokazują w reklamach choinka do sufitu pięknie udekorowana tona prezentów, wszędzie pełno świeczek dekoracji , cała rodzina dziadkowie bracia siostry pełno uroczych dzieciaków. Wszyscy wystrojeni w garnitury i eleganckie błyszczące kiecki. Pytam tak z ciekawości bo nie wiem czy to normalne czy u mnie coś nie gra.

Gość gość
Bardzo bym chciała mieć magiczne święta.

Raczej kameralnie i na luzie. Choinka, owszem, świeczki owszem, prezenty owszem, ale kameralnie. Jak jest zjazd rodzinny, to jest dyplomacja i wszyscy pod garniakami. I zawsze wtedy jest jakiś kwas. A prezentów sterta, tylko że to największe g****a, żeby za bardzo się nie wychylić w jedną, czy drugą stronę (faworyzowaniem, brakiem szacunku, oszczędnością, etc.) ;) Jako podstawowa komórka rodzinna prezenty dajemy sobie wtedy jeszcze jedne, niezależnie od zjazdu, poza nim.

Gość mnietowisi
lubię patrzeć na takie fotki, gdzie cała rodzina uśmiechnięta przy choince świątecznej do samego sufitu i mnóstwo prezentów w kolorowych pudełkach i nawet pies jest zadowolony , który tuż przed chwilą przy choince walnął śmierdzącą qupę

Gość gość
Ja niewiem czy stworzenie takich świąt jest możliwe