Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam materac do łóżka i teraz mam problem

Polecane posty

Gość gość

materac niby termoelastyczny ale chyba jednak piankowy...nazwa dość naciągana...i przespałam się na nim i boli mnie kręgosłup :( Co robić?

Gość gość
bo materac termoelastyczny to materac piankowy przecież. Właśnie o piance termoelastycznej mowa. Trzeba było sobie kupić warstwowy, ze sprężynami, pianką i czym tam jeszcze chcesz. Daj sobie jakiś czas, jeśli nadal będzie Ci niewygodnie, zawsze możesz dokupić nakładkę na materac, np. z włókna kokosowego, który go usztywni

Gość gość
Niby tak ale wśród materacy jest podział na zwykłą piankę i termoelastyczną. Mogłam kupić ale skąd miałam wiedzieć że ten będzie niedobry. Nie ma zadnej pewności czy ten ze sprężynami byłby dobry? Może też nie...

Gość gość
No i wlasnie

Gość gość
i dlatego właśnie materac należy kupować w sklepie stacjonarnym, gdzie można się na nim położyć i sprawdzić czy nam pasuje. Dobra też jest opcja w ikei, gdzie materac bodajże przez 90 dni można wymienić jeśli nam nie pasuje

Gość gość
Materac był dobry jak leżałam i siedziałam, dopiero jak się położyłam na noc i pospałam te 8 godzin to ból się pojawił więc sklep stacjonarny na wile by się nie zdał...

Gość gość
Ja jestem mega zadowolona z materaca piankowego. Odpowiednio wybrany i z dobrego sklepu zdziałał cuda z moim kręgosłupem. Polecam zajrzeć na ta stronke i porownac sobie rodzaje materacow piankowych: http://www.materacpiankowy.pl/

Jeśli szuka Pani materac, na którym będzie się dobrze i wygodnie spało, dodatkowo jest on bezpieczny dla zdrowia, bo ekologiczny, to polecamy materace PlantPur.