Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, mój syn chce popełnić największy błąd w swoim życiu i związać się z nią

Polecane posty

Gość gość

No właśnie...ona...cała nasza rodzina stoi na stanowisku że jego (na szczęście nie narzeczona) dziewczyna która chce poprosic o reke, nie pasuje do niego! Starałam sie do niej przekonac, ale naprawde jest nudna, nie ma swoich pasji, ja moje dzieci uczylam ze w zyciu nalezy czytac ksiazki a ona czyta tylko magazyny i oglada tv. Nikt jej nie lubi. Ja wybic mu ja z glowy?

Gość łowcaprowokacji
1/10

Gość gość
największy błąd ze wybrał ciebie na matke

Gość gość
Uspokój się

Gość gość
durna bździągwa z Ciebie.

Gość gość
prowo, nudzisz się w sobote? do nauki!

Gość gość
Ty jesteś babo porąbana... to ty będziesz z nią zyła?

Gość gość
Jak chcesz, to mogę ją zastrzelić za jedyne 20000 ojro.

Gość gość
Jakbys napisala ze chcesz wziazc jakas biedaczke ze slabym zawodem bez perspektyw czy babke na ktora Twoj synalek bedzie musial tyrac cale zycie ale w to ze nie pasuje bo nie ma pasji to nie uwierze slabe prowo. Kazda tesciowa mysli o kasie.

Gość gość
Dokladnie kazda tesciowa mysli o kasie i kto jej dope na starosc podetrze

Gość gość
U mnie w rodzinie spelnilo sie w 100%: tam gdzie mamy nie chcialy synowych/mezow, tam malzenstwa byly bardzo, ale to bardzo kiepskie i konczyly sie dramatycznym rozwodami i uwalonym zyciem.

Gość gość
Uśmiałam się... bardzo

Gość gość
Właśnie gosc 19:08 u mojego ojca tak było ,moi dziadkowie nie chcieli mojej mamy bo im się nie podobało ze 5 ro rodzeństwa ma a i rodzice niezbyt zamożni i moi rodzice w końcu się rozwiedli. .Ale kto opiekował się moja chora babcia do śmieci a właśnie moja mama bo synowie się wypieli a babcia i dziadek mimo że na początku mojej mamy nie chcieli na synowa to za mną w ogień by wskoczyli no i mniw wychowali i na starość przeklinli synów a synowa przeprosili za to ze przez nich to wszystko tak sie rozwalilo .Daj spokój młodym autorko niech sobie sami życie układają.

Gość gość
No to wypowiem się ja kobieta z 36 letnim stażem. Mnie nie chciała cała rodzina mężą, jestem inalidką bez oka i z dzieckiem. Rozwiodłam się z moim piewrwszym mężem, ,zeby wyjść za obecnego. Myślałam , ze jegi siostry mie zjedzą, a jest ich 4. Obecnie jestem dla nich najlepszą bratową. Każdy ma prawo układać sobie życie jak chce.

Gość gość
Może dlatego, że musiał ksiązki czytac to podoba u się zupełnie coś innego :) Ona ma się jemu podobać nie tobie, a jak będziesz się wtrącać to nie zdziw się jak****ie kontakt z Tobą.