Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz ma ZZSK co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Ktos sie z tym spotkal co to za cholerstwo

Gość gość
zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa - leczenie farmakologiczne (leki p/zapalne, p/bólowe), fizjoterapia (ćwiczenia zwiększające ruchomość kręgosłupa i objętych stawów, ćwiczenia w odciążeniu, spacery, ćwiczenia w basenie, z fizykoterapii zabiegi p/bólowe, p/zapalne - ciepłolecznictwo, światłolecznictwo, elektroterapia( np. prądy DD, jonoforeza)). lekarz powinien dac skierowanie na rehabilitację.

Gość gość
Da sie calkowicie wyleczyc , widze jak co noc jak z rana cierpi , chodzi bardzo zmeczony , w srode idzie pierwszy raz do fizjoterapeuty To cholerstwo postepuje ?

Gość gość
Czy robil badania na bolerioze??

Gość gość
Moz przeszedl borelioze zeszlego lata bral antybiotyk bo od razu zauwazylismy okrag typowy dla boreliozy

Gość gość
to choroba przewlekła, postępująca, z okresami zaostrzeń i remisji. nie da się jej wyleczyć, można łagodzić objawy i polepszać tym samym komfort życia pacjenta. fizjoterapeuta mu ustali program rehabilitacji - ćwiczeń, zabiegów fizykoterapeutycznych, jeśli będą potrzebne, pokaże, jak należy ćwiczyć samemu w domu.

Gość gość
mam nadzieje ze od tego nie laduje sie na wozku, dla mnie to nie problem , bylabym z nim nawet jakby mu nogi obcielo jestesmy zgranym malzenstwem od nastu lat i to jest mezczyzna mojego zycia ale tak mnie to boli jak on sie meczy

Gość gość
Jak przeszedl bolerioze to niech zrobi badania bo moze ma niedokeczona I trzeba leczyc!!!