Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oplaca sie wydac kase na 1 dniowe szkolenie okolo 1000 do 1500zl

Polecane posty

Gość gość

Szkolenie, ktore teoretycznie mi sie przyda w obecnej pracy i gdybym chciala szukac innej. Mam upatrzone szkolenie z zakresu ksiegowosci/obslugi biura itp; czy warto placic okolo 1000zl za 1 dzien/ dwudniowe okolo 1500zl? Daja certyfikat a teraz to liczy sie w CV.

Gość gość
Warto o ile jest to sprawdzona firma.

Gość gość
Chyba sama powinnaś wiedzieć :O Każde szkolenie "przyda się", ale nie każde da wymierne korzyści. Więc sama powinnaś wiedzieć jak to 2 dniowe szkolenie przełoży się na Twoje przyszłe zarobki i kompetencje. I przede wszystkim jak obciąży Twój aktualny budżet.

Gość gość
Jak widze ludzi przeszkolony w dwa dni lub po "studiach" 8 zjazdow po dwa dni w roku, to smiac mi sie chce. Ale moze sa tacy, co to kupuja... Moze lepiej miec takie groteskowe szkolenie niz nie miec? Ktos w kazdym razie niezle lody kreci, bo to bardzo drogo za jeden dzien.

Gość gość
pierwszy raz słyszę o takim szkoleniu, co to za firma to prowadzi? możesz dać link?

Gość gość
ps. certyfikat jest gó...no warty, jeśli wydany przez firmę krzak

Gość gość
nie wiem wrzucac linku bo powiedza, ze rekala. Jesli wpiszesz sobie w google szkolenia ksiegowe albo szkolenia na asystenke prezesa to ci wyskocza z reguly sa to 1 do 2 dni szkolenia. Wiem, ze przez ten czas nie mozna sie zbyt wiele nauczyc, jednak cos trzeba do cv wlozyc tym bardziej, ze studia mam z innego kierunku. Zamierzam zmieniac prace po nowym roku i chce wzbogacic moje cv. HR przy szukaniu kandydatow chca aby byly roznego rodzaju szkolenia w cv, bo swiadcza one o tym, ze kandydat sie rozwija i praca to jego pasja. Chodzi mi oczywiscie o szkolenia na temat zwiazany z wykonywana praca.

Gość gość
Rodzaje szkolen to np; profesjonalny office manager, rachunkowosc i finanse w biurze

Gość gość
Dobrze ktoś napisał że niezły biznes ktoś na tym robi, pomysl czy ta wiedza ze szkole ia to rzeczywiście taką taka wiedza tajemna, śmiać mi się chce z tych wszystkich szkoleń gdzie po znajom9sci jeden drugiemu załatwia zlecenia na szkolenianszkolenia na których jest lanie wody ale kasa sie zgadza..

Gość gość
Praca to jego pasja? Pasja może być sztuką czy muzyka a nie przewalanie papierków w biurze, do takiej pracy chodzi się zarobić, nie dla wyższych celów.

Gość gość
przeczytałam program tego szkolenia za 1250 plus vat i napiszę jedno - nie opłaca się wydawać takiej kasy na szkolenie gdzie dowiesz się jak zamówić artykuły biurowe, czy zabukować hotel albo kupić bilet lotniczy. No dobrze, dostaniesz certyfikat ze "szkolenia" i na rozmowie kwalifikacyjnej wyjdzie, że to było 2 dniowe szkolenie (po prostu zapytają co to za szkolenie, jak to wyglądało itp.) . Myślisz, że takim czymś komuś zaimponujesz? Nie sądzę...

Gość gość
wiesz co się liczy w cv? - ukończone studia na państwowej uczelni - doświadczenie w pracy w znanych firmach - niespotykane indziej umiejętności - znajomość co najmniej dwóch języków biegle (na stanowisko asystentki, office managera), a nie na poziome A1 - referencje x albo -nic się nie liczy, tylko znajomości

Gość gość
Jestem rekruterem i musze wam napisac, ze jesli mamy osobe na rozmowie, ktora ma sie szkoli na wlasna reke to juz swiadczy o niej na plus i ma pierwszenstwo przed osoba, ktora osiadla na laurach.

Gość gość
do rekrutera - ale czy widzisz różnicę w szkoleniu jednodniowym, a kilkutygodniowym? Jednodniowe szkolenie to kpina i nic więcej. Poza tym w cv nigdzie nie jest napisane, czy szkolenie było z inicjatywy tej osoby, czy jej byłego pracodawcy. Jesteś chyba początkująca w zawodzie ;)

Gość gość
O to mozna zawsze dopytac na rozmowie.

Gość gość
Wżyciu bym nie dała 1000zl. za 1 dzień szkolenia. Pieprzone naciągacze! Ile cię nauczą w ciągu tego jednego dnia?Nie daj się naciagnąć. Zresztą te cholerne złodziejstwo warto byłoby gdzieś zgłosic. Tyle, to sporo ludzi ma na miesiąc do przeżycia.

Wszystko zależy od jakości firmy i harmonogramu szkolenia, a także trenerów. Po pierwsze sprawdź co będzie prezentowane na szkoleniu i nazwiska osób prowadzących i sprawdź opinie. Ja uczestniczyłam w kursie w http://www.szkolatrenerow-ster.pl/ i nie było to jednodniowe szkolenie ale cykl spotkań, gdzie mogłaś zdobyć tytuł trenera i jestem bardzo zadowolona. Różnorodność zajęć i nowoczesna tematyka, a przede wszystkim trenerzy, którzy nas uczyli. Wielka dawka wiedzy.

Gość Danielekkk
Ja ostatnio byłem na szkoleniu z zakresu kompatybilności elektromagnetycznej realizowane przez http://www.emcsolution.pl/. Zdobyłem dużo wiedzy, która później przydała się podczas rozmów rekrutacyjnych. Taka pralktyczna wiedza może otworzyć drzwi do kariery