Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompletnie porażona chamstwem

Dzisiaj usłyszałam jeden z najpodlejszych, najbardziej świńskich, szowinistyczny

Polecane posty

Gość Kompletnie porażona chamstwem

ch tekstów! I to z ust, wydawałoby się, dorosłego mężczyzny! Kontekst słów zapamiętałam, ale nie dokładnie, bo tak mnie zamurowało, że aż nie wiedziałam, jak mu się odgryźć (pierwszy zaczął ten temat, kompletnie bez uprzedzenia)! Otóż, wypalił coś takiego: "Na co Ci ten kalendarzyk na przyszły rok, skoro Ty i tak z nikim się nie pieprzysz?! Co Ty chcesz sobie liczyć?! Dni swojej frustracji?!" Nigdy, przenigdy nie spodziewałabym się takich słów, od kogokolwiek, a co dopiero-od mężczyzny! Zaczęło się niewinnie: chodziło o zakup dużoformatowego kalendarza na nowy rok oraz kieszonkowego, dla spraw i potrzeb "typowo kobiecych"; nic takiego, normalna sprawa! Zanim doszły do mnie te słowa, stałam, jak słup soli, a ten zaczął się śmiać, jak gdyby nigdy nic! Znam tego mężczyznę, jego żarty, i w ogóle, ale wiem i czuję, że tym razem przegiął, i to bardzo! Tym bardziej, że wypowiedział te słowa przy kilku innych osobach, które tylko pokiwały głową, gdy to usłyszały! Zastanawiam się, jak można być tak głupim, chamskim?!

Gość gość
mozna. pytanie dlaczego masz tak glupiego znajomego?

Gość gość
wszystko sie da jesli sie tego baaardzo mocno chce : ) a tak serio to pewnie chlop sue ucieszyl ze sie mu udalo cie wyprowadzic z rownowagi ,niektorzy tak lubiom robic czepiac sie i chamskosć stosowac zeby komus zrobic wkooorf

Gość gość
A ja się zastanawiam, dlaczego mu nie dałaś w twarz??? Dlatego to usłyszałaś, bo nie bronisz siebie i nie umiesz się natychmiast odgryźc. A chamów i prostaków jest niestety więcej niż porządnych ludzi.

Gość gość
Też się dziwię, bo tak jak rodziny się sobie nie wybiera tak znajomych i owszem.