Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka   1999

długie kozaki

Polecane posty

Gość asiutka   1999

na zimę będą odpowiednie dla mnie takie 5 cm czy lepiej jak będzie slisko włożyć inne buty, bo mam zamiar kupić w przyszłym tygodniu

Gość mnietowisi
Aśka, powiem tak aby wytłumaczyć łopatologicznie kobiecie jeżeli nie zrozumiesz to przyjadę z łopatą a zatem posłuchaj faceta , teraz przy okresie jesienno - przejściowym są modne długie kozaki , takie za kolano ale za kolanem powinny być widoczne pończochy albo rajstopy koloru jasno-beżowego lub transparentne a potem koniec sukienki albo spódnicy , sukienka nie może być ciemna , niech sukienka będzie w kolorze jasnym i wesołym , żadnych czerni , kozaczki mogą być czarne albo granarowe , sukienki , spódnice i płaszcze niech będą w kolorach jasnych ! odradzam noszenie poszarpanych kaleson !

Gość asiutka   1999
co jest modne to wiem. Mam takie długie czarne na myśli, do mini i adidasów lub trampek rajstop nie nosiłam prawie nigdy, ale ostatnio się przekonuję i są to albo czarne albo białe do tego trampki czarne do czarnych i sukienka ewentualnie bluzka i mini, czarne lub białe w całym zestawie. Czy do kozaków włożę rajstopy to zobaczę

Gość asiutka   1999
Mi chodziło raczej czy chodzić w kozakach jak będzie ślisko na dworze

Gość gość
Ja w zeszłym roku kupowałam sobię buty na zimę z tej firmy http://gamis.com.pl/ . Jak je odkopałam teraz to nic sie nie zniszczyły po zimie . Właśnie kupuję sobie następne i będe miała na zmianę .