Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylavsja

Jego była bliższa niż ja?

Polecane posty

Gość bylavsja

Witajcie :) Jako,że wieczór weekend mój facet troszkę sobie popił a dzięki temu dowiedziałam się interesującej rzeczy, iż jego była (dla mnie ją zostawił 3 lata temu - nie wiedziałam na początku,że ma dziewczynę ) a byli z sobą 1,5 roku, była mu bliższa niż ja teraz. Nie wiem co o tym myśleć... powiedział,że po prostu mieli dużo akcji różnych, wypadów, ona chodziła z jego znajomymi i z nim wszędzie - ja nie lubie jego kumpli i wstyd było by mi z nimi wychodzić ( zawsze obracałam się w dobrym towarzystwie ) a ja i jego znajomi to dwa różne światy . Nie uprawiali seksu jak twierdzi ale pierwsze pieszczoty itd... ze mną był jego pierwszy raz...nigdzie nie chce wyjeżdżać , zrobił się strasznie leniwy . Jeśli już gdzieś jesteśmy zaproszeni zwijać się musimy jako pierwsi po 2 godzinach bo mu sie nudzi... :/ Mimo ,że jesteśmy ze sobą dwu krotnie dłużej naprawdę bliżej mu do jego byłej? o.O

Gość bylavsja
A może to chodzi po prostu o te pierwsze miłości,że pamięta się najbardziej? Zakochana byłam w pewnym chłopaku 4 lata ale wcale mnie nie zauważał...pisałam mu wiersze, listy (których oczywiście nie otrzymywał), byliśmy tylko "kumplami" bo podkochiwał się w innej... do dziś gdy przejdzie obok mam dreszcze i robię się czerwona... I jest to silniejsze uczucie,myślę ale wiem ,że nic z tego i tak by nie było. To nie to samo co po roku ,2, teraz z moim chłopakiem... zupełnie inne uczucie... chyba,że faktycznie jestem taka straszna ,że nie jest ze mną "tak blisko" jak z byłą...