Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzuciła mnie bo nie byłem dość bogaty! Czy to był dobry powod?

Polecane posty

Gość gość

Powiedziała, ze to nie ma sensu,bo ona ma mieszkanie,auto,dobra prace, a ja nie mam nic i będę ciągnął ją w dol,ze nic nie osiagnalem,a ona pracuje od 19.r.z i dlatego ją było stać na wszystko,mamy po 31 lat, ona uważa,ze skoro ja wynajmuje pokój i nie mam auta to nie nadaje się na poważnego partnera i to nie ma przyszłości! Spotykalismy się kilka tygodni,w końcu postanowiłem wóz albo przewóz, pytam czy jesteśmy para i czy może by nie zamieszkać razem,jak ona widzi przyszłość a ona mi cos takiego!

Gość gość
a była konsumpcja?

Gość gość
jesli to nie prowo... to oczywiscie ze kiepsko wyglada twoja sytuacja, bardzo malo w zyciu osiagnales

Gość gość
To się rozwiń, złap jakieś kwalifikacje, ukończ jakiś kurs. Też bym nie chciała typa który siedzi na dupsku i gnije i nic ze sobą nie robi.

Gość gość
Zależy jak na to patrzeć czy mało czy dużo osiągnął. Czasami od zera ciężko coś osiągnąć, ja znam wiele osób co nic własnego nie mają... Ciebie pewnie też żaden typ nie chce jak siedzisz w sobotę i o pierwszej w nocy wypisujesz swoje mądrości

Gość gość
Nie było konsumpcji, spotykalismy się jak znajomi, dopiero zacząłem rozmowę o związku, a ona mnie zgasila. Ukonczylem studia i robię kolejne zaocznie,pracuje, nie mam prawa jazdy ani auta. Czy to był prawdziwy powód czy wymówka, bo np nie podobam jej się fizycznie?

Gość gość
Skoro ona ma wszystko to co możesz jej zaoferowac? Chcesz na niej żerować? Nie czulbys się glupio? Poszukaj dziewczyny na swoim poziomie.

Gość gość
konsumpcja powinna być w miarę szybko, im dłużej tym trudniej i takie spotykanie się zmierza w innym kierunku... powód był taki, że Cię odrzuciła bo nie zawróciłeś jej w głowie. Każda panna chce "generała" ale mało która wie, żeby z nim być musi wyjść za "szeregowego"

Gość gość
poza tym poczekaj kilka lat jeszcze ogarniesz się i znajdziesz sobie kobietkę we właściwym wieku tzn jakieś 10 lat młodszą, po co Ci taka stara panna;)

Gość gość
I ona ma rację. Go/ło/du/pc/e precz!

Gość gość
Na pewno się golod***ec ogarnie jak do 30stki nie zdążył. O 10 lat młodsza może i znajdzie, ale w rynsztoku. Wy faceci tylko w metrykę się gapicie serio? Ne ma dla was znaczenie wygląd,pochodzenie,wykształcenie? To gratulacje pustaki.

Gość gość
Pustak przemowil hehe wy wymagac i skreslac mozecie a my nie. Baby to maja nasrane w glowach

Gość gość
Up