Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kompletny brak empatii i pomocy u faceta a nawet dosrywanie gdy zachorujecie

Polecane posty

Gość gość

np na grype i pogardliwe traktowanie jest normalne (tak faceci maja i to wpisane juz w geny)?

Gość gość
up

Gość gość
Szukaj lepszego modelu.

Gość gość
slyszalam ze kazdy tak ma z wyjatkiem gejow.to co u innej kobiety wzbudza wspolczucie, u faceta agresje i pogarde wobec ludzkiej slabosci

Gość gość
Chyba tylko u faceta psychopaty.

Gość gość
up

Gość gość
nawet jak nie jest mu przyjemnie patrzeć na chorą dziewczynę to tylko jakiś cymbał odnosi się wówczas w taki sposób jak napisałaś. A kopnij w dupę idiotę

Gość gość
Kolejna co poleciala na modela dupka a potem nie umie sie przyznac do bledu i wmawia ze kazdy z nas jest taki. Zupelnie jak niemcy mysla ze taki syf jaki oni maja ma kazdy kraj unii. Debile!

Gość gość
to ponoc ja jestem nienormalna ze oczekuje wspolczucia

Gość gość
tylko ze sie mowi ze od wspolczucia jest matka, siostra, przyjaciolka, a prawdziwy facet nie jest mieczakiem

Gość gość
gość dziś No wlasnie. Kobiety wymagaja cech ktore sa przeciwstawne i nie istnieja razem ze soba.

Gość gość
up

Gość gość
taaa prawdziwy facet powinien pachnieć bykiem wytarzanym w gnojówce i walic po mordzie

Gość gość
To pomoc bliskiej osobie w chorobie to niby oznaka miękkości? Szkoda, że jak faceci są chorzy, np. na przeziębienie, to zachowują się jakby mieli raka, wtedy jakoś ta męskość z nich ulatuje i są nagle biedni i trzeba się nimi zajmować gorzej niż małymi dziećmi. Mój co prawda mi nie dogaduje, ale też trzeba mu mówić żeby zrobił to czy tamto w domu, bo sam się nie domyśli... Na szczęście ja rzadko choruję, mniej więcej raz na 2-3 lata łapie mnie jakaś grypa, a poważnie na szczęście wcale nie choruję.