Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosi73

Jak sie uwolnic od zlego faceta???

Polecane posty

Poradzcie jak sie uwolnic od faceta, ktory traktuje mnie jak popychadlo. .jestem jego kochanka a wlasciwie to nie wiem bo pojawia sie wtedy kiedy jemu pasuje ,stuknie i znika .Obiecuje ,ze zabierze mnie na kolacje -juz od 5 lat i do tej pory wciaz nie ma czasu..gdy go zostawiam notorycznie wtedy wydzwania, przyjezdza pod dom ,zablokuje numer wydzwania z innych numerow itd itp i do rany przyloz do nastepnego razu..Ostatnio oznajmil mi, ze mnie zdradzil z taka tam jedna(ktora tez znam) i zdziwiony moja rekacja bo sie w****ilam stwierdzil, ze klamal, ze nie prawda .Gdy po raz setny go zostawilam nie popsci wydzwania itd.. Dodam ten dziwny zwiazek tra 7 lat on jest zonaty do tego ,nigdy mi nie kupil nawet smiesznego prezentu, poradzcie jak go zostawic dodam ze jest bardzo nachalny jak go zostawic bo zwariuje nie wiem co myslec.Piszcie szczerze wiadomo jak czlowiek jest zakochany nie ma jasnosci umyslu wiec oswieccie mnie.

Gość gość
idź do jego domu powiedz jego żonie że on jest z tobą od 7lat pokaż dowody sms czy zdjęcia razem na pewno coś masz jak nie to zrób on na 100% da ci w tedy spokój

Gość gość
Po co mamy pisac i marnowac czas? Przeciez ty i tak z tych rad nie skorzystasz i bedziesz dalej z nim w tym chorym ukladzie siedziala!

Gość gość
To gratuluje rozgarnięcia psychicznego , po co chcesz uciekać z tego układu jak najwyraźniej ci się podoba bycie traktowaną jak szmata :) pewnie cię kręci że wpada i p****** a tutaj się wypłakujesz że ci źle. Poza tym facet ma żonę a ty i tak mu dajesz przyczyniając się do ich tragedii. Normalna kobieta po miesiącu takiej "chorej" sytuacji by się wycofała ty siedzisz 7 lat.

Gość gość
szybko zacznij od zainwestowania 5 pln w nowy numer telefonu

zmiana numeru to nic nie da on jest "kolega " mojego faceta wiec przyjedzie do nas kiedy chce zeby niby pogadac z moim i tak sie bedzie pokazywal i kombinowal...

Gość gość
Jak go zostawic?normalnie,kategorycznie i niech dzwoni az mu sie znudzi.nr tel.mozna zmienic.

Gość gość
o ja nie mogę ale patologia :D może zmień też faceta

Gość gość
Brazylijska telenowela, Jak babcie kocham normalnie

Gość gość
Autorko ale ty jestes popychadlem to jak on ma cie traktowac? Ja traktuje jak szmaty puszczalskie i panny z dziecmi bo na inne traktowanie nie zasluguja bo sa szmatami.

rozumiem, ze wszyscy tu wypowiadajacy sie maja perfekcyjne zwiazki nigdy sie nie pomylili i nie dali zwiesc.Rozumiem tez ze skoro jestem popychadlem jakiegos s.... tylko dlatego ,ze jestem dobra to ja jestem wszystkiemu winna a on dobry czlowiek tak musial bo go zmusilam , tak?A wczesniej ,pytam o rade mam mu cos powiedziec mam poprostu nie odbierac tlefonow isc go pobic , czy odrazu popelnic samobojstwo skoro jestem taka beznadziejna?! Nie wchodzi w gre pojscie do zony nie musze tlumaczyc czemu...

Gość gość
Jestes sama sobie winna, po co zdradasz swojego faceta? Powiedz o romansie zonie tamtego i swojemu chłopakowi, ktores z nich na pewno cos zrobi.

gość dziś "Autorko ale ty jestes popychadlem to jak on ma cie traktowac? Ja traktuje jak szmaty puszczalskie i panny z dziecmi bo na inne traktowanie nie zasluguja bo sa szmatami." Drogi gosciu, gratuluje nie wiedzialam, ze kobiety z dziecmi sa puszczalskimi- coz za z***biscie rozlegly swiatopoglad...

Gość gość
A ile ma lat?

Gość gość
10.51 masło jest maślane,bo jest maślane.Dramat!

Gość gość
psie dzięki, teraz wiem że którym kierunku muszę podążać, lalalal ;-)

Tylko całkowite zerwanie kontaktow pomoże. W tym przypadku nie ma żadnych pólśrodków, bo zawsze będziesz tkwila w tym bagnie

Gość gość
Powiedz jego żonie.

Gość gość
A skąd jesteś autorko?

wlasnie Katowice tez tak sadze ale jak to zrobic to w tym wypadku naprawde trudne; przeciez nie zapadne sie pod ziemie...