Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafie ulozyc sobie zycia po zerwanych zaręczynach

Polecane posty

Gość gość

j.w..... z nikim mi nie wychodzi, wciąz zyje poprzednim 7 letnim związkiem w który bylam zaangazowana do granic. Kazdy kolejny facet jest fajny "na chwile" potem nagle przestaje sie układac a ja zaczynam tęsknic za byłym. Co moze pomoc w takiej sytuacji ?

Gość gość
Co było powodem zerwania? Czy przezywasz zerwanie bo to była Twoja decyzja, czy decyzja pod wpływem chwili? Czy widujesz go na co dzień, z inna?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec gdzie popełniasz błedy w związkach, jak w nich postępować aby być szczęsliwą, czy znajdziesz męzczynznę z którym Ci sie ułozy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
powodem zerwania bylo wypalenie zwiazku. Mało tematów do rozmów. własciwie zylismy bardziej jak kumple niz para, a dodatkowo znajomi mojego narzeczonego zaczeli sprowadzac go na złą droge, wyciągali go z domu na całe noce a nawet weekendy....poprostu tworzylismy dobry uklad. Kasy nam nie brakowało, mieszkanie urzadzone..... myślalam że tak juz bedzie zawsze a tu nagle wielka kłotnia bo mi z tymi kolegami pewnego dnia wpadli po imprezie o 5 rano do domu, obudzili mnie alkoholowymi wrzaskami i wyprowadziłam sie.... nie tesknil, nie płakal, nie widac było checi naprawienia tego, przeprosin, wiec zerwałam zareczyny

Gość gość
I dobrze zrobilas. Dziwi mnie tylko że tak tesknisz za takim kompletnym zerem. Nie warto

Gość gość
tesknie bo sie przywyczaiłam, bo tak mi bylo dobrze. Teraz mieszkam u rodziców i jak tylko wracam do domu po 22:00 mam miliard smsów co sie ze mna dzieje.....mam 27 lat i irytuje mnie to....