Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama wazniejsza odemnie i dziecka

Polecane posty

Gość gość

Ze swoim chlopakiem jestem juz prawie 2 lata , teraz jestem w 2 miesiacu ciazy i bedziemy miec dziecko jednak ja ciagle odchodze na bok przez mame, ktora ciagle jest wazniejsza niz ja. Ciagle slysze jaka ona to wspaniala nie jest , probuje ze mnie zrobic ja , mowi ze jak ja to nie umiem sprzatac bo na szafce byl lekki kurz a jaka to jego mama jest idealna . Nigdy o niej nie powiedzial nic zlego a ja ciagle slysze swoje wady , wczoraj spoznil sie dwie godziny bez zadnego slowa a obiecal ze bedzie szybciej bo mial cos zrobic kolo domu, poniewaz ja nie moge sie przemeczac , a spoznil sie poniewz byl z mamusia na zakupach a mi nawet nic nie powodzial bo jak mowi wiedzial ze bede zla , taka sytuacja juz nie byla pierwszy raz nie wiem co mam robic bo teraz kiedy bedzie dziecko mam prawo wymagac abym to ja byla na poerwszym miejscu . ciagle tlumaczy ze to ja jestem najwazniejsza ale zawsze ona przewyzsza mnie , utrzymuje go poniewaz zostalo mu jeszcze pol roku szkoly no ale to chyba nie powod zeby tak postepowac od niego ciagle slysze ze nim rzade ale ona ciagle to robi bo wie ze ma nademna przewage . Jeszcze ostatnio mna probowala rzadzic bo chciala mi na sile wybrac ginekologa. Nie wiem co robic jestem zalamana a zaistniala sytuacja a nie chce zostac sama z maluszkiem :( ciagle rozmowy moje placze nic nie daja

Gość gość
Histeryzujesz. Jesteś na początku ciąży, a chcesz być traktowana jak królowa? Nie gryzie się ręki, która karmi.Jak będzieśz na swoim, to się zdystansujesz, a póki co, to matka jest najważniejsza. Popłacz jeszcze trochę, a na pewno zostaniesz sama.