Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa narzeka ze jest dla małego "obcą babą", a przecież sama odmawia wizyt

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem, chce tym komuś na złość zrobić? Moje dziecko to mój obowiązek ale po co sama wyszła z propozycją ze będzie małego odwiedzać skoro była jeden raz, cały czas zajmowałam się nim wtefy wspólnie z nią, zrobiłam obiad i wieczorem moj mąż ja odwiozl pod same drzwi, bylam mile zaskoczona ze ona po moim porodzie jest taka mila i serdeczna, mowila do mnie per kotek a przeciez zanim zasxlam w ciaze nie znosila mnie. Traktowala jak zlodziejke syna bo jest sama. Po wizycie miała minę jakby ukopala pole buraków albo przebiegła maraton. Maratony po galeriach handlowych dzień w dzień jej jednak nie męczą. ona i tak już nigdy więcej nie przyjęła zaproszenia. Po czym jak się z nią widzieliśmy we Wszystkich Św. To rzucała aluzje ze jest obca baba dla wnusia a ona go tak kocha. Co jakiś czas dzwoni czy kupić mu to czy tamto. Próbuje prezentami robić z siebie zaangazowanà babcie. Po co ona to robi i dlaczego robi mi wode z mózgu? Mąż się obraził i nie wozi nas tam bo ona to by chciała żeby przyjeżdżać do niej i najlepiej ani na chwilę dziecka nie spuscic z rąk i oka.

Gość gość
Co za babosztyl. Moja tesciowka tez ma gdzies wnuki i co zrobic. Jest jeszcze gorsza bo probuje nam zrujnowac malzenstwo to juz cios ponizej pasa.

Gość gość
No ale co ja mam o tym mysleć? Że ma w d..pie wnuka, czy używa go jako pionka w grze przeciwko mnie, żeby mi dopiekać jak dawniej? Kiedyś dopiekała aluzjami, że jej synek może mieć każdą a ja dla niego jestem rzekomo zbyt przeciętna i nie taką mógł mieć ... a teraz kiedy niby się zmieniła i jej głupio, to co, powtórka z rozrywki? Teraz będzie szafowała dzieckiem i będzie je kochać tylko wtedy jak będzie w stanie mną manipulować i pokazywać mi środkowy palec by poczuć się tą lepszą, która daje i odbiera??

Gość gość
stara manipulantka to moj jedyny komenatarz...

Gość gość
glupia,,,

Gość gość
Znowu ty i te twoje tematy o tesciowej.

Gość gość
22:27 idz sie lecz...to moj Jedyny temat spośród tych co dziś widziałam o tesciowych :/

Gość gość
Dziekuje za rade, pojde sie leczyc. A moze powinnas tesciowej powiedziec idz sie leczyc? Bardzo wysoki poziom kultury reprezentujesz.

Gość gość
Bo tesciowe takie są. Moja była jak pomóc przy dziecku to było zapakowanie go do wózka 2h spacerku z gazetka jak się budził to wracała i zaraz szla. Teraz widzimy się 3 razy do roku a ogólnie najlepiej by było jakbyśmy raz przyjechali do nich ona się przeszła z dzieckiem po osiedlu żeby sąsiadki widziały i drugi raz na działkę żeby też widzielli ci co mają zobaczyć. Jedne są takie niestety. Zastanawiam się jak dzień babci w przedszkolu będzie to czy dzwonić do niej w ogóle... Ale cieszmy się ze sa zawsze to kiedyś jakiś spadek....

Gość gość
22:49 Moja to samo. Aby tylko się pokazać. Teraz jesteśmy niemile widziani ale latem nas zapraszała, brała wózek i pchała przed całym blokiem by właśnie kto miał widzieć ten zobaczył. Tak też było. Nawet zaczepiała jakichś ludzi ze swojej ulicy "patrzcie, to mój wnusio". No i raz go w domu odwiedziła - nie wiem zatem PO CO, wmawiała mi że potrzebuję pomocy i ona chętnie mnie raz w tygodniu odciąży. Była tak jak mówię, jeden jedyny RAZ

Gość gość
Autorko nie dziwie sie tesciowej,dla mnie tez jestes przygłupem. Prawie codziennie zakladasz tego typu temat. Jaka synowa taka tesciowa. Przeciez ona to widzi i czuje za za czub z ciebie. Ludzie na kafe zauwazyli a co dopiero tesciowa.

Gość gość
Autorko,poszukaj sobie jelenia do bawienia swojego wypierda,teściowa widać cie nie znosi bo jak można kogos tak szurniętego polubić,całego w wiecznych pretensjach.Nawet kafeteria widzi żę masz problem z deklem. Zazdrościsz że biega po galeriach a ty nie możesz?no cóż,przecież nie kazała c rodzić.

Gość gość
nie nazywaj małego dziecka wypierdem, oby ci los niczego nie oszczędził za takie nazywanie niewinnego dziecka. Szmaciary z kafe, autorce radze nie wypowiadać sie na tym forum bo tutaj poziom emaptii wynosi ZERO i nikt cie nie zrozumie, naprawd.e Tu wchodza frustratki dla ktorych sensem zycia i sportem jest do***********la..nie innym

Gość gość
09:26 a w czym ty jestes lepsza? Włazisz tu by swą podłą mordę wycierać innymi ludźmi. zwykła wsza a ma się za mentorke ... zaloze sie ze jestes nieszczeliwym czlowiekiem. ja jak tu wchodze, to nawet jak sie z kims nie zgadzam i uwazam ze np. jest jakistam, to nie jade po nim bo to zwykle chamstwo. nie bylam w jego sytucji nie wiem co czuje jak by to bylo na jego miejscu wiec NIE OBRAŻAM. proste. dla ciebie za malo.

Gość gość
P A T O L O G I A!!!!!! szmaciara,morda,wsza resocjalizacja się ci kłania

Gość gość
09:45 od ciebie się chamko nauczyłam - lepszej szkoły nie ma :)

Gość gość
Ja jestem mamą dwoch dorosłych synów,wychowałam je z pomocą żłobków i przedszkoli.Rodzice nam nie pomogli w opiece nawet jednego dnia.Poza tym chorowali i zmarli,trzeba było jeszcze nimi się opiekować i pracować na dwa domy Jestem tak zmęczona życiem,chorobami dzieci,pracą ,zresztą moje zdrowie nie jest już za dobre.Nie wyobrażam sobie by ktoś w przyszłości zaproponował mi jeszcze bym sprostała wymaganiom w opiece nad wnukami.Chyba by mnie szlag trafił. Mam dość takich zajęć i nawet nie mogę słuchać płaczu dziecka,głowa i puchnie i uciekam na km..Niestety ale taka jest prawda i nikt w to pewnie nie uwierzy że można mieć dość.

Gość gość
09:46 ha ha ha,ty masz to w jednym palcu,nie trzeba cie douczać śmieciu babski