Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdecydowaniezagruba01

Dieta 500 1000 kcal kto ze mną

Polecane posty

Gość Zdecydowaniezagruba01

Witam, od dziś przechodzę na dietę500 1000 kcal Ale szukam osób które chciałby się przyłączyć i razem zawalczyć o idealną sylwetkę. Dla uproszczonych to dieta jest skuteczna tylko trzeba js stosować z głową i umiejętnie z niej zejść po uzyskaniu swojej wymarzonej wagi .. :) Jak napisałam powyżej dietę trzeba stosować z głową więc proszę osoby 14 -15 letnie i uchylenie się od jakiekolwiek realizacji ... :-) Osoby którym zależy na wspólnym odchudzaniu z całego serducha zapraszam, razem damy rade ! :-) Moja waga osiagnela 90 kilogramów. ..! Tragedia przy wzroście 173 czuje się wielką i bardzo zdesperowana :-) Serdecznie zapraszam :-)

Gość gość
Ja byłbym chętny na tydzień częściowej głodówki :)

Gość gość
Stosować z głową, głodowa dietę;) ale się uśmiałam, za rok, dwa będzie 100 kg. Taka dieta to najprostsza droga do jeszcze większej otyłości. To jest podstawowy błąd otyłych ludzi; najpierw żrą ponad miarę i nagle wydaje im się, że dadzą rade na 1000 kcal, nie dadzą, bo to jest głodówka i organizm po pewnym czasie odkłada wszystko, co dostanie i jojo. A odchudzanie jest bardzo proste: żryj połowę i rusz tyłek Zanan 15-tkę, która zmieniła nawyki żywieniowe, zaczęła uprawiać sport i pięknie chudnie.

Nie ma to jak na własne życzenie szkodzić swojemu zdrowiu. Najlepiej jest schudnąć odpowiednio się odżywiając a nie głodząc. Zbilansowana dieta to klucz do zdrowego życia i przede wszystkim bez efektu jojo. Skorzystaj z pomocy dietetyka ( http://www.sklepdiety.pl/ ) a na pewno nie pożałujesz, a twoje zdrowie na tym nie ucierpi. I będziesz czuła się dużo dużo lepiej.

Gość Adenna
Ja byłabym chętna ale nie wiem czy wyrobię 500. Myślę, że raczej 1000kcal.

Gość Nieanonimowa i nienowa
ja też jestem chętna dołączyć z tym, że raczej jak koleżanka powyżej uważam, że 500 kalorii to zdecydowanie za mało..zresztą 1000 też przy naszej wadze (ja ważę równe 100 przy 170 wzrostu) i moje zapotrzebowanie wynosi pewnie z 1500 -1600 ale nie ukrywam, że chciałabym szybko zobaczyć pierwsze efekty zrzucić z 10 kg i dalej już iść trochę spokojniej i w wolniejszym tempie....odezwijcie się jaki dokładnie plan , może masz autorko jakiś jadłospis 1000 kalorii

Gość gość
hej ,ja moge 1000m kcl od jutra

Gość Nieanonimowa i nienowa
Nie warto odkładać czegoś na później zacznij od dziś drogi gościu...to nie ważne, że może już źle zacząłeś dzień ale zawsze możesz go jeszcze wyprowadzić na prostą :)

Ja przeszedłem na dietę 500kcal i stanowczo polecam ;) Przykładowa rozpiska na dzień dzisiejszy: - śniadanie - pół kromki chleba razowego z masłem, serkiem almette i plasterkiem pomidora (łącznie: (37,5+34+37+3)kcal = 111.5 kcal obiad - miska barszczu czerwonego - 90kcal Razem za cały dzień (bez kolacji ;) ) razem wynosi 201,5kcal ;) Ponad 2,5 raza mniej niż 500 kcal.