Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelove123

Zakochałam się w innym

Polecane posty

Gość karmelove123

Cześć, Sprawa jest bardzo słaba. Od roku mam męża, z którym jestem już od ponad 5 lat. Ogólnie świetny facet, ale po ślubie coś się zmieniło. Oddaliliśmy się od siebie, nie rozmawialiśmy szczerze o naszych problemach, żyliśmy obok siebie. Nigdzie nie wychodziliśmy. Doszło nawet do tego, że podczas pierwszej rocznicy ślubu nie dostałam nawet kwiatka 😭.Bardzo rzadko uprawiamy seks. I wtedy pojawił się on, nowy kolega z pracy! Patrzy na mnie tak jak dawno nikt na mnie nie patrzył. Początkowo to były tylko luźne rozmowy o niczym, czego bardzo mi brakowało, wspólna kawa w pracy, wyjście gdzieś po "robocie" . Nic nadzwyczajnego, ale ostatnio coraz częściej o nim myślę, cieszę się jak napiszę, jak go zobaczę. Czuję z nim bardzo silną więź emocjonalną. Dodam, że nie doszło do zdrady, ale coraz częściej o tym myślę, wręcz fantazjuje. Rozmawialiśmy o naszych uczuciach wobec siebie i oboje nie jesteśmy dla siebie tylko przyjaciółmi. Dodam, że jestem bardzo młoda. Mam dopiero 24 lata. Chyba nie dorosłam do małżeństwa, To mnie przerasta i uciekam. Nie chcę nikogo zranić... Brakuję mi po prostu miłości w życiu

Gość Adkalopatka
Doskonale Cię rozumiem. Myślę, że to po prostu kryzys, pogubilas się i obawiasz się coraz częściej, że podjelas zła decyzję wychodząc za swojego mężczyzne. Ale pamiętaj, za coś go pokochałaś, prawda? Spróbuj rozpalić w was na nowo ten ogień, wszystko da się zrobić Nie wyrzucaj tego do śmieci, tylko postaraj się naprawić Powdzonka życzę :)

Gość karmelove123
dzięki wielkie, ale sama nie wiem co mam zrobić. Coraz częściej myślę, że ślub był błędem. Dodam, że w momencie jak brałam ślub byłam w ciąży, niestety poroniłam w 12tyg. To zdarzenie nas oddaliło. Każdy przeżywał to na swój sposób. Jestem strasznie zagubiona. Brakuję mi miłości :(