Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adkalopatka

10 lat różnicy

Polecane posty

Gość Adkalopatka

Czy uważacie, że związek 17latki i o 10 lat starszego mężczyzny ma jakikolwiek sens? Ciągnie nas do siebie od kiedy się poznaliśmy. On jest po 8 letnim związku, ja nigdy w poważnej relacji nie byłam. Obawiam się, że gdybyśmy byli razem, a najwidoczniej do tego zmierza, zacznę się wycofywać i ucieknę. Tak wiem, po co się zadreczac takim myśleniem, co będzie to będzie, ale nie mogę przestać o tym myśleć. Nie jestem w nim zakochana, bardziej zauroczona póki co. Może głupie, ale liczę, że poradzicie mi coś na ten temat ;)

Gość gość
Powiem Ci z własnego doświadczenia, kiedy miałam 19 lat poznałam faceta 10 lat starszego, zaczeliśmy się spotkać, dość szybko się nim zauroczyłam, a potem jeszcze szybciej zakochałam, byliśmy razem 4 lata, nigdy nie odczuwałam tej róźnicy wieku, choć wizualnie była ona widoczna. nasz związek rozpadł się z zupełnie innej przyczyny, wiek nie ma znaczenia jeśli jest prawdziwe uczucie, a moim zdaniem 10 lat jest to różnica do przeskoczenia. chociaż to nie jest łatwe, bo 27 letni facet ma juz poukładane w głowie i z reguły wie czego chce od życia, a 17 letnia dziewczyna no cóż różnie bywa... choć ciebie nie znam i może jesteś dojarzała emocjonalnie jak na swoj wiek.

Gość Adkalopatka
Dzięki za odpowiedź

Gość gość
Oczywiście, że ma sens. Powodzenia