Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty dla 5 latków do przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Co kupić dla 5 latków do przedszkola na mikołaja? Macie jakieś pomysły???? 50 zł na dziecko

Gość gość
Gry edukacyjne, planszowe, zręcznościowe, artykuły plastyczne- ciasto lina, farby itd, tzw,. zestawy kreatywne- naukowe, książki, kolorowanki.

Gość gość
Dzieci w tym wieku są bardo kreatywne i rozwijają swoją wyobraźnię ja polecam ci kupienie pacynek. Niedrogo ale do tego świetna zabawa.;-)

Gość gość
Jakie to pacynki? Jakie gry? Nasz nienawidzi gier. Tylko klocki lego go interesują.

Gość gość
Ale nie da się wszystkim kupić tego co lubią, niestety... Chociaż lego faktycznie większość chłopców lubi, a za 15 zł kupi się już lego Mixels gdzie jest dużo ciekawych klocków i dziecko ma frajdę. Nie wierzę za to ze są dzieci które wszystkich gier nienawidzą - gier jest tak dużo ze każdy znajdzie coś dla siebie. U nas przedszkolaki dostawały gry, losowo, planszowe typu "grzybobranie" albo grę "narzekaj nie czekaj", mój miał ta druga i dobrze die bawił, wszystkie dzieci wciągala, no ale trzeba nad tym z dzieckiem posiedzieć. I

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
za 25-27 zl mozna kupic juz fajny maly zestawik klockow lego creator lub friends. Za reszte słodycze i zalatwione. :)

Gość gość
sezon zimowy tylko rakietek plażowych mi brakuje.... może właśnie małe lego, i coś do kolorowania