Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matajka

Dobra podstawówka w Warszawie

Polecane posty

Gość matajka

Hej, zaczynam już powoli rozglądać się za szkołą dla syna, możecie polecić jakieś ciekawe miejsce? Najbliżej mamy do Pro Futuro, to prywatna dwujęzyczna placówka. Ich oferta wygląda ciekawie, dlatego chętnie poznam opinie rodziców dzieci, które tam uczęszczają.

Gość matajka
118 na Tarchominie NOWOCZESNA DLA BOGATYCH mieszkańców . im Maćka z Klanu. doskonale wyposażona , integracyjna. zna ktoś?

Gość gość
Moje dzieci chodzą do szkoły podstawowej im. Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie , jest to prywatna szkoła, ale bardzo dobra. Szczególnie na uznanie zasługuje indywudualne podejście do uczniów, czego w państwowych szkołach się praktycznie nie stosuje. Klasy są dobrze wyposażone, jest dużo zajęć dodatkowych - szkoła taka, jaka być powinna.

Gość gość
Też polecam szkołę imienia Wiktori Wiedeńskiej!! Syn super się w niej odnalazł,ma lepsze oceny niz w poprzedniej szkole i chetnie do niej chodzi. Dużo fajnych zajec pozaszkolnych - syn chętnie się angażuje. Ja ogólnie z tej szkoly jestem mega zadowolona.

Gość Dellia
tak to jest ta szkoła prowadzona przez Fundację Varsovia? Mają ciekawe zajęcia pozalekcyjne, moje dzieciaki z chęcią tam chodzą! no i jestem spokojna o ich rozwój. polecam

Gość gość
A ja z drugiej strony. Może są tu nauczyciele którzy szukają pracy? Szkoła Gaudeamus na Bemowie szuka nauczycieli edukacji elementarnej i od angielskiego. Zerknijcie sobie na ich ogłoszenie, zamieścili je na swojej stronie szkoły.

Gość gość
O, widze, ze nie tylko ja jestem zadowolona ze szkoly im. Wiktorii Wiedenskiej ;) Super tam nauczyciele pracują, moja corcia chetnie chodzi do szkoly i zawsze opowiada jacy wszysycy sa fajnie, uczy sie chetnie i to jest najwazniejsze. Zarazić dzieci chęcią nauki!

Gość Osemkas
Myślę że wiele osób może być zadowolonych. Owszem zastanawiałam się nad paroma innymi szkołami, ale szczerze mówiąc nie żałuję że zdecydowałam się na szkołę im W. Wiedeńskiej. Widzę to po dzieciach - z chęcią chodzą na lekcje i widze ze robia postępy w nauce!

Gość Witulka88
Z tego co wiem to jest to fajna i dobra szkoła. Taka placówka przyjazna dzieciom. A przy okazji mają ciekawy i bogaty system zajęć poza lekcyjnych. Więc w sumie warto wysłać dzieci do szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej

Gość Kiniaa81
Tak zdecydowanie, jest to dobra szkoła. Ma także ciekawe zajęcia poza lekcyjne, a nauczyciele zawsze chętnie pomagają. Także widać że im na dzieciaczkach zalezy!

Gość Elma55
W sumie to widać że jest to dobra placówka. I szczerze mówiąc cieszę się że zdecydowałam się na nią. Wiem ze moje dzieciaczki będą mieć dobrą edukację!

Gość Attis
tak tak, szkoła im Wiktorii Wiedeńskiej jest jak najbardziej godna polecenia. dobrze uczą, ciekawa placówka, wykwalifikowana kadra - na prawdę bardzo na plus!

Gość Klapsa
tak, szkoła faktycznie jest jedna z lepszych!, myślę ze warto do tak pewnej placówki posłać swoje dzieci!

Gość Exim
Tak zdecydowanie - szkoła jest dobrą placówką. Polecam także - moje dzieci sa bardzo z niej zadowolone!

Gość tyszkas
tak, jest to jedna z lepszych prywatnych szkół w Wawie! ja jestem bardzo zadowolona, moje dzieci także. Wiec wybór był doskonały!

Gość Opetka
Ja tą szkołę bardzo sobie chwalę. Moje dzieci chodzą tam od roku i szczerze mówiąc to było bardzo dobre posuniecie! dzieci zadowolone i ja także!!

Gość Luncka
No wlasnie sama się nad nia zastanawiam. a nowy rok szkolny tuż tuż i trzeba podjąć te ważne decyzje. Ale widzę, że szkoła jest ok i warto ją na serio rozważyć!

Gość Lusindas
Warto wysłac do szkoły w Wilanowie im Wiktorii Wiedeńskiej bo jest wysoki poziom. i fajni nauczyciele - dobrzy! także wiadomo że edukacja na wysokim poziomie będzie zapewniona!

Gość Tirma
Tak zdecydowanie, popieram - jest to całkiem dobra szkoła i szczerze mówiąc cieszę sie ze moje dzieciaczki tam chodzą!

Gość Merkaska
Moje dzieciaki będą tam chodzić od września. i jestem bardzo zadowolona z tego bo wiem ze to był bardzo dobry wybór!

Gość Tikamasala
no i to jest doskonały wybór - szkoła jest dobrym wyborem,mają doskonały program nauczania i szczerze mówiąc cieszę sie ze moje dzieci tam chodzą!

Gość kejtiss
Tak, myślę ze to dobry wybór i warto się zastanowić nad tą szkołą! dobrze uczy dzieci, przyjazna i z nauczycielami można także sie dogadać! bardzo na plus

Gość attina

Te Vizja jest rzeczywiście oceniana bardzo wysoko i wcale mnie to nie dziwi. Mój syn uczy się co prawda dopiero w pierwszej klasie, ale córka brata jest już w klasie 5 🙂 I oni i my mamy bardzo dobre doświadczenia związane z tym miejscem!

Gość Lusindas

Szkoła im Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie jest oceniana zdecydowanie lepiej i panuje w niej najwyższy poziom. Tu nie ma się co spierać...

Możecie się tak dalej kłócić i reprezentować w taki sposób "wysoki" poziom tych placówek edukacyjnych, ale ja osobiście polecę przedszkole Harmonia, do którego dziecko zapisać można za pośrednictwem strony http://www.przedszkoleharmonia.pl/strefa-rodzica/informacje. To całkiem interesujące przedszkole, oferujące dzieciom mnóstwo dodatkowych, rozwijających zajęć. 😉

moje dzieciaki chodza do szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie. Super miejsce, jestem zadowolona z niej i moje dzieci także! super placówka