Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że takich tematów jest dużo ale .. od pozostałych różnie się tym że mam już dwoje dzieci a teraz nie wiem co myśleć. Poprzedni cykl trwał 19 dni! Miesiaczka przepisowe 7. A teraz mam 24 dzień cyklu i okropne wzdęcia. Czasem wstręt do jedzenia a czasami jem jak 3 osobowa rodzina. Od pistacji na konserwowe chyba ogórkach kończąc. Nie karmie już rok. A nagle z piersi znów cieknie. Tzn nie cieknie ale są to kropelki raz na jakiś czas. Nie bolą mnie piersi ale sutki nawet gdy ich nie dotykam Wspolzylam z mężem kilka razy bez zabezpieczenia. Ale czy to już ot tak możliwe by przy stosunku przerywanym zajść w ciążę? Robiłam dziś test i ujemny. Ale z młodszym synkiem też testy były ujemne póki hcg z krwi nie osiągnęło pewnego poziomu. Chcemy dziecka, do sprawy podeszlismy luźno. Ostatni cykl 19 dni. Poprzednie 29/30 i kalendarzyka też wyznacza okres na za 6 dni. Czyli 30. To za wcześnie ale kawę lubię a jak już wypije to mam mdlosci. I od dziś te zaparcia. Bolesne... nie powiem, cieszylabym się ale objawy tak szybko? To niemożliwe przecież...

Gość gość
Matka dwójki dzieci i nie wie, że stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie? Gratuluję. :o

Gość gość
Idź do lekarza na badanie USG. Przez forum nikt nie zbada Twojego brzucha.

Gość gość
Matka dwójki dzieci wie co to antykoncepcja. I wie czym grozi stosunek przerywany. I oboje jesteśmy świadomi konsekwencji. Więc bez morałów proszę.

Gość gość
Gośćwkość jem tyle ile chce a moja waga się nie zmienia. Nie bój się o to. Nie jedna po jednym dziecku może zazdrościć mi figury.

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiać seks ? nie uprawiaj to nie za ciążysz

Gość gość
''Wspolzylam z mężem kilka razy bez zabezpieczenia. Ale czy to już ot tak możliwe by przy stosunku przerywanym zajść w ciążę?'' xxx Matka dwójki dzieci, które o tym wie, nie zadaje pytań, których odpowiedzi są oczywiste, a znają je dzieci w podstawówce. WSPÓŁŻYŁAŚ Z MĘŻEM KILKA RAZY BEZ ZABEZPIECZENIE- WYOBRAŹ SOBIE, ŻE TAK, W CUDOWNY SPOSÓB CIĄŻA JEST MOŻLIWA. :D