Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzni z długimi włosami

Polecane posty

Gość gość

czemu jest ich teraz tak mało?

Gość gość
bo teraz se zgolili dolna częsc lba i tylko kluske na lbie zostawili tego slynnego męskiego koka hahaha fryzura na trepanacje czaszki w modzie noe dlugie klaki ,no chyba ze ktos jest tró metalem ; p

Gość lekkoduch
jestem facetem i mam włosy za ramiona, lubie takie a nawet dłuższe

Gość mnietowisi
też mam długie i zdrowe ale widzę , że już jestem wytykany palcami , kobiety się gapią , chyba mają ochotę aby sprawdzić , czy to nie jest peruka albo jakiś 'tupecik' do ramion

Gość gość
teraz same łyse pały nokoło, facet z włosami to jak ufoludek haha, a z długimi włosami to ufoludek z odległej planety

Gość gość
nieno łyse pały to chyba na jakims blokowisku : ) ludzie plci meskiej miewaja wlosy ale raczej krotkie ,ewentualnie co s ala tworczy nielad, max do ucha

Gość gość
mnietowisi - to noś jak najdluzej, nie upadabniaj sie do reszty, ktora na łyso sie goli. A kobiety wolą tych z dlugimi włosami. Tylko tepe Mariolki wolą takich w typie ronaldo albo innych podobnych. U mnie w miescie mało jest takich odwaznych, wiekszosc łysoli popiernicza po ulicy, szkoda

Gość gość
Prawda jest taka, że jak się chcesz podobać kobietom, zetnij włosy na normalną długość, utrwal fryzurę żelem/pastą do włosów i efekt gwarantowany, nie opędzisz się od kobiet. Długie włosy kojarzą się z brudem i robactwem.

Gość ina®
gość dziś gowno prawda.:classic_cool:

Gość gość
są, ale jest ich mniej. To było popularniejsze w latach 90 i wczesnych 00. Teraz większość z tych wtedy młodych długowłosych wyłysiała :P

Gość gość
Normalnej kobiety nie pociągają długie kłaki u faceta. Tylko brudne metalówy mogą na to polecieć.

3 tyg temu poznalam pewnego chlopaka, bardzo przystojny, meski, uroczo wygladal wtedy jak pierwszy raz go zobaczylam z tymi wlosami za uchem, w skorze.😍 11/10 po prostu cos w sobie ma, mega inteligentny i zabawny-rozmowa sie kleila, jego kolezanka i moja znajoma mowila ze bardzo sie na mnie patrzyl itd, ale niestety nie jestem wolna.:P

Gość gość
jestem bardzo czystą gotką i na to "lecę" :)

Gość gość
Goci się nie liczą, to takie emo adult version.

Gość gość
no wlasnie, ja tez nie jestem wolna juz.. niestety mam slabosc do tych piratów z dlugimi wlosami, probowalam swojego namowic zeby zmienił tą cholerną fryzure na dłuższe włosy ale ni huhu.. :O Zawsze bede na was zerkac ukradkiem, po porstu nie moge sie napatrzec... A co do brudnych metalów - jestes głupi jakis. Metale są czyste !!! :D

Gość gość
to dwie różne subkultury :) nigdy emo nie byłam. Poza tym jak najbardziej się liczą :P

gość dziś nie jestem metalowa. To drugi facet z dlugimi wlosami ktory mi sie spodobal. Ten ostatni, az za bardzo, bylam troche speszona w jego obecnosci.:P Wlosy mial bardzo zadbane i ladne-nie jakies siano ani tluste, w kolorze ciemny blond.;) http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/03/30/16/32AC6EB400000578-3515712-image-m-118_1459350234914.jpg http://houseoflords.xyz/wp-content/uploads/2016/03/backstage-with-kevin-parker-of-tame-impala-1438610339.jpg 😍

Gość gość
Wiadomo że najbardziej śmierdzą punki, ale metale zajmują zaszczytne drugie miejsce.

Gość gość
no chyba ze mnie któryś pirat odbije kiedyś hahah

Gość gość
Babe got jeszcze rozumiem, ale facet got to pretensjonalny cioteusz.

Gość gość
brudne to są drechy. Nie znam żadnego brudasa metala, za to od dresiarzy często śmierdzi

Gość gość
pewnie nigdy faceta gota nie widziałeś :) W każdym razie dla mnie bez znaczenia czy facet jest gotem czy metalem, po prostu lubię długowłosych

Gość gość
nie no metale mają duzo duzo lepszy look od punków

Gość mnietowisi
nie śmiejcie się ze mnie kobiety ale już prawdopodobnie z długością kłaków przeskoczyłem Wodeckiego , czyli mam podobne jak ten facet na fotce http://67.media.tumblr.com/2d4843da008e6beb0ada2fbaf596d9f4/tumblr_nxl3couWpd1s2lrfeo1_1280.jpg ale staram się aby moje kłaki były zadbane , czyli lekko wyrównane co miesiąc u dobrej fryzjerki , mocny mam włos , żadnych łysień , mówię wprost , jak będę łysiał to się zetnę na ZERO ale póki co , jak radzicie kobiety , czy podcinać tylko końcówki i będę się podobał kobietom bez żadnego żelu na włosach , poproszę o radę

Gość gość
To że dresy są brudne to oczywistość. Nie należy mylić z bananiacką młodzieżą odzianą w dres, ci są pachnący i czyści.

mnietowisi dziś nie scinaj. dlugie wlosy o dziwo pasuja TYLKO meskim facetom(z meskimi rysami).:P Do teraz pamietam jak zobaczylam tamtego pierwszy raz-zrobil na mnie spore wrazenie.:P Potem mial zwiazane, ostatnio znowu rozpuszczone... oczywiscie nie chodzi tylko o wlosy, ale bez watpienia duuuzo mu dodaja.;)