Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzni z długimi włosami

Polecane posty

Gość gość
ale wielu łysieje :P

Gość gość
mnietowisi dziś x jasne, końcówki tak co 2 miesiace przynajmniej podcinac. Sama tak robie hehe🖐️

gość dziś w takim przypadku jak juz ktos ma spore przeswity to oczywisci trzeba sciac. Tamten ma zadbane, geste, proste-zazdroszcze, bo sama bym takie chciala.:D Mojemu ostatnio cos wspominalam zeby zapuscil, ale uwaza ze oszalalam.:o:D

Gość mnietowisi
ale co , jak radzicie facetom z długimi włosami , czy wiązać kłaki za pomocą gumki ?

Gość gość
mój na szczęście ma długie, to mnie się na zapuszczanie nie da namówić :P

mnietowisi dziś jesli wygladaja dobrze i nie jest to przesuszona szopa to wole rozpuszczone.;) Zreszta mozesz przeciez raz wiazac innym razem nie...:)

Gość gość
odżywek całe mnóstwo masz w np w rossmanie jak przesuszone ;) ina - mnie sie juz nie uda mojego namówić.. ma 36 lat co prawda nie łysieje i moglby ale ..niestety :O

Ja jakoś widuje dużo facetów z długimi włosami, dużo więcej niż się spodziewam po dzisiejszym społeczeństwie. :D Nie wiem gdzie mieszkają osoby, które twierdzą że facetów z długimi włosami jest mało, ale na pewno nie w dużych miastach 🖐️

I gdzie widzicie te łyse pały to też nie wiem, może jesteście przybyszami z roku 2006, ale w roku 2016 moda jest już zupełnie inna :D Lubię facetów z długimi włosami i widuje ich dużo, nie wiem skąd wy się urwaliście ludzie, że twierdzicie, że w dzisiejszych czasach taki facet to unikat :D

"też mam długie i zdrowe ale widzę , że już jestem wytykany palcami , kobiety się gapią , chyba mają ochotę aby sprawdzić , czy to nie jest peruka albo jakiś " Może po prostu o nie nie dbasz, od dawna nie widziałam, aby ktoś się dziwił ze facet ma długie włosy :D Ludzie, błagam :D

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś Ja jakoś widuje dużo facetów z długimi włosami, dużo więcej niż się spodziewam po dzisiejszym społeczeństwie. smiech.gif Nie wiem gdzie mieszkają osoby, które twierdzą że facetów z długimi włosami jest mało, ale na pewno nie w dużych miastach x Tak, moze takich po 20 lat to jakichś sie tam mozna dopatrzec, ale nie takich 30+ ... przeciez nie bede miala o czym gadac z takim 20 latkiem:D