Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dakon

Spotkanie z dziewczyna

Polecane posty

Gość Dakon

Zastamawiam sie czy moja dziewczyna mnie kocha . Ja mogl bym spedzac z nia godziny , a ona w ogole nie okazuje zainteresowania spotkaniami . Pewien czas temu zerwalem z nia, poniewaz 2 tygodnie sie nie widzielismy , a caly czas przekladala spotkania. Wiec uznalem , ze dluzej nie wytrzymam. Jednak zaczela do mnie pisac , wiec po miesiacu zaproponowalem spotkanie, na co ona sie zgodzila. Spotkalismy sie, porozmawialismy, wyjasnilismy pewne sprawy. Od tamtego czasu minal tydzien . Uznalem , ze juz nie bede proponowal jej spotkania, niech sama wyjdzie z inicjatywa. Ona wymaga odemnie zebym z nia pisal wieczorami. Mnie pisanie w ogole nie rajcuje , robie to tylko , zeby miec z nia jakikolwiek kontakt. Warto zauwazyc , ze zazwyczaj nie odbierala idemnie telefonu. W ciagu tego tygodnia 1 raz zadzwonilem, ale nie odebrala, jednak pozniej napisala , ze przeprasza , bo jej nie bylo przy telefonie. Co mam robic ?

Gość Dakon
zresztą nie mogę pisać , ręcę mi się trzęsą od ciągłego onanizowania się i w stresie robię błędy ortograficzne. co robić?

Gość krzywonosy krzyś
ona dyma innych a ty się płaszczysz jak piesek, olewaj ją to zacznie jej zależeć, za bardzo wchodzisz jej w doope bez nawilżacza

Gość Dakon
T Krzyś jakbyś kochał to byś nie właził? byś sobie dał jaja na sucho ogolić by była z Tobą.