Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na randke przyszedlem w dresach a dziewczyna mnie olala

Polecane posty

Gość gość

a tak sie fajnie ubralem caly w reebok

Gość płatne kible to obciach
widocznie musiała sikać a nie miała drobnych dla babci klozetowej

Gość gość
Też tak raz zrobiłam. Randka była w ciemno, Ja się odstrzeliłam a facet przyszedł w dresie i brudnych adidasach. Przeszłam obok i udałam że nie o mnie chodzi. Po co mi brudas? A fuj!

Gość gość
ale ja byłem czysty

Gość dresy som kool
gość dziś po hooj się odstrzeliłaś jak koorfa na bazar???

Gość gość
mialem z******te dresy reeboka i bluze reeboka tak samo buty i co olała mnie

Gość mam cie na kłamstwie
gość dziś jak była w ciemno to skąd wiedziałaś jak on wygląda?

Gość gość
ja zagadlem to ona udawala ze mnie nie zna

Gość gość
dresy som kool dziś gość dziś po hooj się odstrzeliłaś jak koorfa na bazar??? X X A dlaczego od razu na bazar? A nawet (przypuszczalnie) i gdyby... to co? Może ja akurat uznaję taką modę że facet ma wyglądać jak facet a nie jak jakiś zbir od piłki nożnej? Tobie nie musi się podobać, ale mi, tak. X X X mam cie na kłamstwie dziś gość dziś jak była w ciemno to skąd wiedziałaś jak on wygląda? X X Wspólni znajomi zaaranżowali nasze numery telefonów. ON powiedział gdzie będzie, o której godzinie, kolor koszulki oraz jako rozpoznawczy znak; różowy goździk. Tam taki chłopataś stał i takiego tam widziałam. Czekałam w ukryciu licząc że to nie on. Nie chodzi mi o jakiś garnitur z krawatem. Chodzi o czystość , a on miał i brudne adidasy i brudny dres. Koszulka była równie brudna z.... oderwanymi rękawkami. No wybacz, ale niechlujstwo jest niewybaczalne! Ktoś może być biedny ale schludny. On nie był schludny a czy biedny ? TO nie miało znaczenia.

Gość gość
A ja w dresach jak chuj i poszła ledwo oburzona. Nie zdała.

Gość gość
a ja mialem nowe dresy i mnie dziewczyna olała

Gość gość
może ja lubie dresy bo c***a mam sie ubierać jak w boże ciało jak typowy kujon w garniakach chodza same c***y.

Gość gość
Chamskie dresy w sam raz dla tych cip. Po co więcej.

Gość gość
takie fajne dresy kupilem i co olała mnie łajza

Gość gość
Jejciu, p******ita! Dresy są dla sportowców albo gdy się idzie na treningi. Przecież wybierając się w łażenie po górach, normalnie myśląca kobita nie założy szpilek a raczej jakieś wygodne obuwie ?! Jak umawiacie się na "bez-sportowe" randki , to nikt nie wymaga garnituru z krawatem (zazwyczaj, bo ja wymagam jeśli randka jest w odpowiednim miejscu, zależnie od tego czym się dany facet zajmuje i czy mamy podobne miejsca pracy), ale czyste spodnie, buty i koszula/koszulka mówią same za siebie.

Gość gość
dresy są też do chodzenia to dlaczego mnie olała bo co miałem czyste i ładne dresy

Gość gość
03:27 Posłuchaj proszę, TOBIE dresy wydają się do chodzenia; są "ładne" według TWOJEJ opini. TWOJEJ i być może...twoich kolegów. Zamiast kierować się "gustem obecnaj mody", kieruj się swoim własnym ja? Nie będę Ci wpierać co, i jak masz robić. Po prostu zdaj sobie sprawę z tego, że dziewczyna (prawie każda choć zdarzają się wyjątki) wkłada wiele energii w swój wygląd zewnętrzny. Uwierz proszę, kiedy mówię że niektóre z nich wkładają wiele godzin swojego czasu aby wyglądać atrakcyjnie nie tylko na pierwszej randce, ale i zawsze. NAWET kiedy są w związkach! Taka jest niestety albo stety, "uroda" naszego kraju. Nie wierzysz mi? To sam zobacz (jeśli masz siostry, mamę, ciotki, kuzynki itd). Chodzi o rodzaj żeński ORAZ!!!! UWAGA!!! Sprawdź ich szafy! Kobiety mają "tonę" ciuchów! Facetowi wystarczą: para butów, para skarpetek, para spodni, koszula, podkoszulek i jedna kurtka. Mniej więcej coś w ten deseń. A kobiety? Faceci wymagają od nich o wiele więcej! Jeżeli TY będziesz zakładać adidasy, o tyle kobiety muszą założyć: szpilki odpowiedniego koloru, odpowiedniego koloru rajstopy albo pończoszki, spódniczki/spódnicy/sukienki/bluzki makijaż, fryzurę, biżuterię, paznokcie, i do tego...seksowną bieliznę w razie czego... Więc widzisz różnicę? Prawie żaden facet nie gorączkuje się nad wyborem gaci, biustonosza (bo niby po co i dlczego skoro nie ma cyców ALE!!!! WYMAGA takiego czegoś od...kobiety!) Nie musi się martwić makijażem (bo niby po co ALE!!! WYMAGA takigo czegoś od...kobiety). To tak w skrócie.

Gość one są chore
kobiety szukają modeli do związku, dodatkowo nie lubią "sportowców" w dresach, wolą bogaczy w ferarri

Gość gość
Ale dresy w dresach ladnie wygladam a ona udawala ze mnie nie zna masakra

Gość gość
Ale my też musimy sie stroic np. Mamy problem jakie dresy wziac na randke czy adidasa czy nike,fryzure tez robimy na irokeza wiec musimy wygladac swietnie nawet w zyciu codziennym.

Gość gość
one są chore dziś kobiety szukają modeli do związku, dodatkowo nie lubią "sportowców" w dresach, wolą bogaczy w ferarri X X Nie pitol głupot. Ferrari , w obecnych czasach są przecenione. Nie chwaląc się, mój sportowy samochód bije Ferrri o 2 sekundy (Corvette) I co? I nic. Jak nie ma równej i dobrej szosy, to nie ma znaczenia ILE maszyna wyciągnie. Auto jest tylko na tyle dobre, na ile szosa/droga pozwoli. Gdyby facet przyszedł na randkę w deresie, to niech by i "latał rakietą" w kosmosie a nie chciałabym takiego. Wszystko ma swój czas i swoje miejsce. Szpan nie robi na mnie wrażenia. Ale to ja.

Gość gość
Dlaczego byś nie chciała faceta w dresie ?

Gość gość
A jak sie przyjdzie z brudnymi jajamj??? To co bedzie? Oleje mnie tez dziewczyna?

Gość gość
Ale te dziwczyny sie porobily w dzisiejszych czasach!!! Normalnie moze jeszcze mam sspecjalnie czyste gacie zakladac na randke!!!??? Ksiezniczki jedne. Jeszcze brakuje zeby penisa myc przed randka !!!

Gość gość
Eeeeee