Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia satanistka 1994

czy prosci ludzie ze wsi jeżdzą na takie festiwale???

Polecane posty

Gość gość
to nawet nie wiesniaki to buszmeni :-D :-D :-D :-P

Gość gość
czemu buszmeni

Gość gość
jezyk zachowanie i teksty,pozatym normalny czloaiek muzi dostac szajby od takisj (muzyk)i:-D :-P

Gość nie buszmen tylko drzewołaz
serio przecież to jedyna normalna muzyka

Gość gość
co to za muza???

Gość gość
co to, kurna, za badziew? toć już festiwal disco polo w kobylnicy czy innym mrągowie ma więcej klasy i polotu :o

Gość gość
a no tak; toć to namysłów, to wszystko tłumaczy; tam nie może być normalnej muzyki, ani normalnych ludzi :D zawsze wiedziałem, że to jakieś miejsce z chorego snu, no i to kolejny dowód

Gość gość
jaki badziew miasto go nie organizuje tylko rockowcy to do nich pretensje miasto tylko im to udostępnia przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość gość
co to za goofno

Gość gość
wszystko się układa w logiczną całość: namysłów - dziura ze snu wariata pełna upośledzonych ludzi jak kołbuc przyciąga innych debili, którzy postanowili sobie tam festiwal zorganizować, na którym słuchają porykiwań szarpidrutów i skaczą w ich takt trzęsąc pustymi łbami z idiotycznymi fryzurami. Podsumowując: DNO

Gość gość
ps gościu od homocwela ja po pierwsze takiej badziewnej muzyki nie słucham po drugie nigdy nie byłem na tym festiwalu po trzecie 90 procent ludzi na tym festiwalu to nie są osoby z namysłowa bo normalni namysłowianie zamiast bawić sie pracują a po czwarte nie chce mieszkać w Namysłowie polkowskiem itd nigdy nie chciałem tam mieszkać bo namysłów i polkowskie to dziury wole duze miasta jak pisałem że namysłów to nie dziura codziennie przez wiele miesięcy jak to pisałem to głupku jaja sobie z ciebie robiłem chce sie wyprowadzić do dużego miasta typu wrocław kraków czy warszawa itd...

Gość gość
ps i jak pisałem że namysłów to nie dziura i ze są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa (owszem są mniejsze i brzydsze miasta od namysłowa) ty serio myslałeś że jak pisałem że namysłów to nie dziura serio myślałeś ze ja tak myśle przecież to jest dziura ja tak pisząc udowodniłem że to ty jesteś idiotą bo wierzysz we wszystko co ci napisałem więc żałosny jesteś 🖐️

Gość gość
i co głupku od homocwela ???

Gość gość
Up