Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga44445

Czy to miłość...?

Polecane posty

Gość aga44445

Cześć, niedawno poznałam mężczyznę, wszystko w nim w tej relacji jest inne niż dotychczas. Całe życie uganiałam się za facetami, walczyłam o ich względy, miałam niskie poczucie własnej wartości. Generalnie byłam nerwową choleryczką , wszystko wyprowadzalo Mnie z równowagi. Postanowiłam przełamać schemat i dać się uwieść , zdobyć mężczyźnie... i pojawił się taki jeden :))) Z początku byłam dla niego nieco niedostępna, ale z czasem uległam mu. Relacja jednak jest kompletnie inna niż do tej pory tworzyłam. Ten mężczyzna działa na Mnie jak gorący kubek melisy. Jestem przy nim spokojna, czuje się kobieca i szczęśliwa. Nie ma tu miejsca na huśtawkę emocjonalną. Pierwszy raz bardziej zależy mi na jego szczęsciu niż moim, gdyby chciał Mnie opuścić - nie mrugnęłabym okiem, ale nie dlatego że go nie kocham ,tylko dlatego że chcę mu dać wszysto co najlepsze - wolność również jeżeli takowej będzie potrzebował. Nie ma w tej relacji, setki sms dziennie, wielkiej chemii, jest bardzo duża bliskość, zrozumienie i dziwna aura , której nie umiem wyjaśnić jednym słowem. Ja zwykle zdobywałam mężczyzn, jego zwykle zdobywały kobiety . Przełamaliśmy schematy, jest nam razem bardzo dobrze. Tylko czy taki spokojny układ ma przyszłość ? Boje się, że zabraknie fajerwerków - jemu... Mnie w tej relacji jest cudownie. Jak wyglądają Wasze związki?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy macie pred sobą przyszłosc czy nie, napisz do mojej wrozki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl