Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana po randce

Dałam mu seks na pierwszym spotkaniu a teraz on nie odzywa się

Polecane posty

Gość zdruzgotana po randce

co jest nie halo? nie podobało mu się?

Gość gość
Jesteś łatwa. ;)

Gość gość
a po co ma się odzywać? dostał to, czego chciał. prowo 0/10 :o

Gość gość
woli normalną dziewczynę a nie dziwkę...

Gość gość
idiotyczne prowo kretyna od dziewic :o

Gość mnietowisi
jako facet podpisuję się tu obu ręcznie ŚCIEMA !

Gość gość
To nie dlatego, że sie z nim przespałaś. Ja z moim byłym poszłam do łożka na drugiej randce ( nie, wcale nie miałam wielu partnerów, ale z nim się tak złożyło) i bylismy potem parą przez 6 lat. To jest dowód, że samo szybkie pojście z kimś do łóżka nie znaczy, że musisz być odebrana jako ta " łatwa". Może lepiej by było gdybyś z tym poczekała, ale przede wszystkim mogłaś mu niestety nie odpowiadać pod jakimś względem np. charakteru. Bo gdybyś mu odpowiadała w pełni to prawdopodobnie tak szybko się by to nie skończyło. Więc to nie jest Twoja wina. może też za szybko dałaś po sobie poznać ,że zależy Ci na związku, to też może odstraszyć szczególnie facetów na początku relacji

Gość gość
A tym bardziej popełniłaś błąd jeśli po seksie robiłaś maślane oczy, przytulałaś się ciągle do niego, a potem pierwsza się odezwałaś ( co gorsza nie raz) to już całkiem przestałaś być dla niego wyzwaniem. Wyzwaniem jest się przede wszystkim emocjonalnie, dlatego facetów odstrasza jak widzą, że kobieta chce go koniecznie usidlić. Myślą sobie co z ta kobietą musi być nie tak, że ona ledwo go zna i już nie dosć, ze się z nim przespała to jeszcze chce z nim związku. Tzn. ,że musi mieć niskie mniemanie o sobie bo chce związku z kimkolwiek kto da jej odrobinę zainteresowania. W seksem warto poczekać, ale jeszcze gorsza jest widoczna desperacja partnera. A jeśli nie taki był powód jak opisałam, to prawdopodobnie coś mu się w Tobie jednak nie do konca podoba np. wlasnie charakter

Gość gość
Facetowi sie nie DAJE tylko sie go sobie BIERZE, a wtedy facet zakochuje sie po uszy i nie może o nas zapomniec przez resztę życia.

Gość gość
Nie popelnij tego bledu ponownie. Nastepnym razem na pierwszej randce nie dawaj seksu, tylko bierz.

Gość mnietowisi
zmienię Wasz sposób myślenia kobiety ! - jeżeli na drugiej randce kobieta jest zdecydowana aby pójść na 'całość' z facetem to znaczy , tak facet to odczytuje, że kobieta miała długą przerwę , to znaczy , że bardzo potrzebuje się przytulić do faceta i pobzykać , gdy jest 'ciepła' , empatyczna i fajna laseczka to żaden facet nie ucieknie od takiej kobiety po pierwszym bzykaniu i będzie liczył na więcej spotkań we dwoje

Gość gość
Może to on dał Ci seks i uznał że wystarczy?

Gość gość
Po seksie uciekają przeważnie pedały.

Gość mnietowisi
NIE , gej zrobi wszystko co możliwe aby nie doszło do zbliżenia , gej wymyśli na poczekaniu jakąś bzdurę w stylu, że należy poczekać po ślubie itd.

Gość gość
A potem ślub i żona zasłoną dymną dla pedalstwa takiego geja???

Gość gość
Czy religijność może byc przykrywką dla homoseksualizmu?

Gość mnietowisi
bywa też odwrotnie , facet jest tak zwanym 'parawanem' dla żony lesbijki , jej rodziny i koleżanek przy których ma maślane oczy !

Gość gość
Też myślę, że to nie mógł być gej, bo gej nie chciałby dobrowolnie seksu (ewentualnie tylko wtedy by się do niego zmuszał, kiedy partnerka byłaby mu potrzebna jako "przykrywka" dla rodziny i znajomych), ale nie dla samego seksu. Po prostu skoro olał Cie po bzykaniu tzn., że i tak by Cie olał prędzej czy później bo mu coś w Tobie nie odpowiadało, także to nie ma znaczenia czy się z nim przespałaś czy nie, gdybyś tego nie zrobiła to być może poszedłby z Tobą na drugie czy trzecie spotkanie w nadziei, że się z nim jednak przespisz, a jeśli by się tak nie stało to wtedy i tak by Cię olał. BYc może to prowo, ale nawet jakby to jest wiele podobnych przypadków

Gość mnietowisi
też tak może być , facet sobie pobzykał , ponieważ : koleżanka Baśka była w ten wieczór zajęta , Agnieszka miała dyżur nocny w pracy , Beata miała okres , Zośka musiała pojechać do chorej Matki , Kinga wróciła do męża itd. więc Dyzio miał akurat wolny wieczór i nie miał innych planów zatem trafiło się Dyziowi ale do końca tego roku Dyzio już ma w swoim kalendarzu zaplanowany każdy wieczór z różnymi kobietami

Gość gość
Z tego wniosek drogie panie, że jak chcecie kogos przelecieć, to unikajcie takich Dyziów. :D

Gość gość
mnie to wisi- no ok, nawet jak facet miał kilka lasek na raz, no to jednak gdyby ona się mu podobała i seks tez by się mu spodobał to logicznie chciałby się umówić kolejny raz, a skoro nie chcial tzn. ,że i tak by nic z tego nie bylo :P

Gość gość
17;21- tylko jak ich rozpoznac? :P

Gość gość
To trza bylo za czekać z seksem do ślubu

Gość gość
Ze mną Dyzio chciał sie umawiać na kawę, ale ponieważ od razu gadał o seksie i próbował mnie dotykać, dostał w papę i nigdy więcej sie do niego nie odezwałam.

Gość gość
Puscilas sie to mu nie zalezy

Gość gość
Ze mną Dyzio chciał sie umawiać na kawę, ale ponieważ od razu gadał o seksie i próbował mnie dotykać, dostał w papę i nigdy więcej sie do niego nie odezwałam.

Gość gość
17:24 Własnie sie NIE pusciłam, co za banda kretynów na tym forum.

Gość gość
co za puszczalska jak tak można trza było za czekać do ślubu jak to robią szanujące się ludzie

Gość gość
To że debil od dziewic jest pedałem, pisał już niejeden użytkownik kafeterii, a niektórzy wykryli nawet, że on jest pedofilem.