Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana po randce

Dałam mu seks na pierwszym spotkaniu a teraz on nie odzywa się

Polecane posty

Gość gość
Jest dwóch michałów 121212, obaj mają nierówno pod deklem. Jeden był w gangu pedofilskim.

Gość gość
O puszczalskie kobiety nikt sie nie stara

Gość gość
Jak byś mu nie dała to też pewnie by sobie poszedł. A tak przynajmniej była przyjemność obopólna. Ru/chaj/cie się a będzie wam dane!

Gość gość
Zawsze jak słyszę takie coś 'przespalam się z nim na pierwszej RANDCE i mnie olal' to przypomina mi się tekst mojego kuzyna 'była tak łatwa że mi stanac przy niej nie chciał' hahaahaah no przykre

Gość gość
Widzisz autorko, Tobie napisali, że skoro poszłaś do łóżka z facetem na pierwszej randce to wyszłaś na łatwą i Cię olał. Ja odmówiłam seksu na 3 randce, tłumacząc, że nie jestem gotowa i facet też mnie olał. Na forum wyzwano mnie od zimnych kłód i pseudoksiężniczek. Tak źle i tak nie dobrze.

Gość gość
To już wolałabym być nazwana kłodą i pseudoksiężniczką, niż puszczalską szm/atą.

Gość Czarny Księżyc
U mnie najłatwiejsze mają największe szanse.Te mniej łatwe zwykle zanim się zdecydują to będę z inną:D.

Gość gość
to d**ek ci się trafił, ja też daję na pierwszej randce jak się trafi fajny facet i potem nikt mnie nie zostawia bez słowa.