Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z taka bratowa?

Polecane posty

Gość gość

Moj brat kawaler wzial sobie rozwodke z dzieckiem.Jego sprawa,nic do tego nie mam.Ale ona wszedzie maci,wszystko przekreca,wszystko chce wiedziec.Mam sporo rodzenstwa,a kazdemu juz tylek obgadala..a w twarz sie usmiecha.Np ja..Mimo,ze nie wypilam w jej towarzystwie ani kropelki alkoholu to uslyszalam,ze gada na mnie za plecami iz jestem pijaczka.Co z taka zrobic??Jak narazie to obrywa sie bratu za jej wyskoki..Jeszcze dojdzie do tego,ze cala rodzine krowa skluci.

Gość gość
Up

Gość gość
A czemu bratu? Bierzesz taka na bok i tlumaczysz. Bratu potem powiedz co i jak żeby nie miał żalu bo pewnie jedza kaze mu wysłuchiwać jak to ja rodzinka krzywdzi. Szkoda chlopa.

Gość gość
Powiedzialam bratu zale,brat mowi,ze dobrze,ze jemu to mowie,bo gdybym to jej powiedziala to by sie spajowala z dzieckiem i wrocila do mamusi.Nie chce krzywdzic brata,zawsze mielismy b.dobry kontakt.Widac,ze mu na niej bardzo zalezy.Wlasciwie to nie mam okazji tak jej w twarz powiedziec,bo spotykamy sie tylko na uroczystosciach rodzinnych a wtedy nie wypada wszczynac awantur.

Gość gość
Dziwie mu sie szczerze. Skoro wie ze jest taka i sobie tak pozwala na leb wejść. Ja rozumiem my kobiety mamy fochy ale bez przesady. Mój jakby sie dowiedział ze bezpodstawnie gadam na jego rodzinke zaraz by mi powiedzial ze mam swoja nie lepsza. Az tak bardzo ja kocha ze pozwala sobie tak siebie ustawić ze albo jest jak ona chce albo ona sie wyprowadza? Potem pozaluje. Żal mi twojego brata. W ogóle żal mi facetów związanych z jedzami. Przez takie jak one mamy właśnie opinie jako kobiety głupich sfochowanych macior. A ja na Twoim miejscu po prostu nawet na imprezie bym jej wstydu narobiła. Powiedziałabym słuchaj X ja bardzo Cie lubię szanuje jesteś wybranka mojego brata zupełnie nie rozumiem czemu tak mówisz o mnie do ludzi co złego Ci zrobiłam powiedz to postaramy sie jakos naprawić. Dopiero by jej bylo głupio. Na spokojnie milo z wyciągniętą reka do babsztyla.

Gość gość
Na takie zarazy to chyba lekarstwa nie wynaleźli.

Gość gość
Ale dobra jest. Nie dość ze ją chlop z dzieckiem chcial to jeszcze się sadzi.

Gość gość
Mi tez zal mojego brata,ale nie pozwole,zeby dziewucha sklucila rodzine i nastepnym razem jak cos sie dowiem to nie do brata tylko wprost do niej.Nikt nie bedzie mi w kasze dmuchal.

Gość gość
A tak zapytam jeszcze ile ona ma lat ile brat i maja ślub dziecko czy jakies zobowiązania wobec siebie? Swoja droga nie dziwota ze rozwódka

Gość gość
Ona 30,brat 26.Ona ma dziecko z malzenstwa.Zadnych zoobowiazan wobec siebie nie maja.Mieszkaja razem od niedawna.Tupet to Ona ma.

Gość gość
Hahaha no to żeby się nie przeliczyla że taka cwana jest. Nic go z nią nie trzyma to szybko może być znowu samotna matka

Gość gość
Ona jest go pewna i uwaza,ze my nie chcemy szczescia dla brata,dlatego mu gadamy jesli nam cos w niej nie pasuje.Wszystko potrafi odwrocic kota ogonem.A brat mi kiedys powiedzial,ze to jest wlasnie to.Skoro jest z taka szczesliwy to nie zostanie mi nic jak zerwac z nim kontakt.