Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyczka trafiła do więzienia

Polecane posty

Gość gość

hejka dziewczyny byłam dzis na paznokciach i moja kosmetyczka mowila mi że podobno chyba w szczecinie jakaś kosmetyczka dostała wyrok za robienie botoksu. podobno coś poszło nie tak, klientka ją pozwała a sad stwierdził że to moga robić tylko lekarze i trafiła do pierdla. Słyszałyscie cos o tym?

Gość gość
Jestem ze szczecina i nie slyszalam . Tutaj duzo kosmetyczek zajmuje sie tym czym nie powinny. A ta klientka to tez powinna pojsc do lekarza z botoksem a nie do kosmetyczki

Gość gość
Za to nie idzie sie do kicia

Gość gość
Niestety można trafić. W tym roku była sprawa młodego chłopaka, który udawał psychiatrę. Postawiono mu zarzut prowadzenia nielegalnych praktyk medycznych. Tak samo jest z kosmetyczkami. Wykonują zabiegi przeznaczone tylko i wyłącznie dla osób po studiach medycznych. A swoją drogą to trzeba naprawdę urwać się z choinki żeby pojść się ostrzykiwać do gabinetu kosmetycznego...

Gość gość
Jak suka robila bez znajomości anatomii człowieka, kluła kobietom twarze bez uprawnień, mogla porazić nerwy, zarazić Aids, HIV. To nie żarty. Kogo nie stać na profesjonalną dyplomowaną kosmetyczkę albo klinikę chirurgiii estetyczniej niech nie eksperymentuje u partaczy.