Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów WOJ opolskie

Jak często jestescie we wrocławiu

Polecane posty

Ja od dziecka z czasów przed przedszkolem aż do dziś bardzo często do wrocławia jezdze w roznych celach znam fajne miejsca często jestem nawet kilka razy w miesiacu we wrocławiu a WY kmioty?

Gość gość
Ps z NAMYSŁOWA do wrocławia jest tylko 60 kilometrów czyli niecała godzina drogi teraz mniej bo 30 km od Namysłowa wjezdza sie na droge ekspresowa S8 prowadzącą od wrocławia przez łódź warszawe do białegostoku I jest szybciej ps Namysłów lezy nad ta Samą rzeką Co wrocław czyli Nad rzeką widawą

Gość gość
wiemy już że bywałeś tam głównie w celach wizyt u psychiatrów zyebie

Gość gość
wrocław głupku leży nad Odrą. Widawa omija miasto szerokim łukiem i wpada do Odry na północny-zachód od miasta

Gość gość
To też ale nie tylko u psychiatrów u cioci I Wujka i w celach odwiedzin innego Wujka w szpitalu wiele razy czy na wycieczkach szkolnych w kinach znajdujacych sie w wielkich centrach handlowych jak Korona czy magnolia Park i teatrach operetkach panoramie racławickiej zoo Hali stulecia czy innych celach a z rodzicami np na rynku ogrodzie botanicznym lotnisku itd a ty gościu od homocwela byles kiedyś we wrocławiu? Ps ja na samych wizytach u lek psychiatry. magdaleny koterwy-kniaź byłem wiecej razy niż ty we wszystkich miastach w polsce ktore odwiedziłeś razem wziętych ps byłeś kiedyś we wrocławiu ps odp*****l sie od mojego wrocławia

Tak odra płynie przez wrocław ale widawa tez Bo to dopływ odry widawa przez wrocławskie psie pole przepływa nie wierzysz wpisz sobie w Google widawa ps Chyba lepiej wiem ps byłeś we wrocławiu ja od dziecka jezdze znam wrocław I nikt mi nie wmowi ze jest inaczej nie wierzysz wpisz sobie w Google widawa I wejdz na Wikipedie ps byłeś kiedyś we wrocławiu? Chyba nie

Gość gość
Ps nie wmowisz mi ze widawa omija wrocław to czemu jak jezdze przez wrocław to we wrocławiu na psim polu w Kierunku na długołęke jest na mostach zaznaczona widawa? Byłeś kiedyś we wrocławiu Chyba nie ja wiele razy byłem I Chyba lepiej wiem nie wierzysz wpisz sobie w Google widawa I na Wikipedii poczytaj

Gość miasto namysłów woj opolskie
ps nie jestem głupkiem zrozum ps ja od dziecka jezdze do wrocławia i znam wrocław i jak bys nie wiedział we wrocławiu nie płynie tylko jedna rzeka bo oprócz odry płynie też kilka jej dopływów ps i ja jestem dobry z geografii miałem same piatki a ty mi śmiesz wmawiać że jestem głupkiem nie byłeś we wro. to zamknij jape 🖐️

Gość gość
Widawa (niem. Weide) – rzeka w zachodniej Polsce. Prawy dopływ Odry. Nazwa rzeki pochodzi od prasłowiańskiego "vid" – kręcić, wić się. wrocławskimi osiedlami Strachocin i Swojczyce. Miasta położone nad Widawą: Namysłów Bierutów Wrocław We Wrocławiu nad rzeką Widawą p

Gość miasto namysłów woj opolskie
i co zatkało cie? chyba wiem gdzie przepływa moja rzeka przez mój namysłów potem bierutów i potem we wrocławiu do odry wpada głupku (i kto tu jest głupkiem?) ty bo nie byłeś we wrocławiu a ja tam od dziecka jezdze

Ps gosc od homocwela rozśmieszyłeś mnie Bo nie wiedziałes ze nie tylko odra ale I mniejsze rzeki typu widawa przepływają przez wrocław ps ja byłem we wrocławiu giga wiele razy I nikt mi nie wmowi ze jest inaczej i wyszła Beata szydło z worka nie byłeś tam nigdy głupku

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
No odpisz wreszcie

Gość gość
Up

Gość gość
Up