Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Dużo mi osób mówi, że jestem brzydka. Co z tym zrobić? (zdjęcia)

Polecane posty

Gość Josh
No i ryby. Przyprawić i upiec lub udusić w wodzie na patelni pod przykrywką. I zrób sobie przysługę. Wywal wszystkie teflony. A teraz spójrz na Hugh Jackmana i jego kumpla Dwayne'a "The Rock" Johnson'a. Tak wiem nie będziesz tak wyglądać. Ja też nie. Ale chodzi o to by jeść i nieco ćwiczyć (to akurat może być trudne ale jedzenie też dużo daje) tak jakby się miało tzw. syndrom grubo chudego (wyguglaj: skinny fat), którego Ty akurat nie masz. Wracając do ww.aktorów...

Gość gość
Nie zauważyłam, żebyś była brzydka. Kompletnie. A uwierz, że brzydotę u kogoś widać od razu. Grzywka na bok, pofarbowane refectocilem brwi, podkreślone usta, oczy. Ładniejszy ubiór - bluzeczki, koszule, dopasowane jeansy. I będziesz jak znalazł :)

Gość gość
Widziałam wiele brzydszych kobiet. Na twoim miejscu zmienilabym kolor włosów, masz podobny jak moj naturalny czyli nijaki :) jakis fajny brąz by ozywil twoja twarz, dobra fryzura, śliczne oczy wiec makijaż - cień czy kreska + maskara. Bardzo bardzo dużą roznice robią brwi, o tym sie nie myśli, ale one nadają twarzy charakter. Do tego ladne ciuchy, jesli uda ci się zejść z wagi to juz w ogóle super - to chyba bedzie najtrudniejsze, ja mam chore kolana i większość ćwiczeń odpada, a w twoim przypadku tym bardziej. Kto mówi, ze dieta sie chudnie, ten gada głupoty, bo wtedy zostaje pelno skory i czasami nawet gorzej sie wygląda niż z dodatkowymi kilogramami. Ale chyba basen jest ok? Tak mi sie kojarzy, ze chyba jest rehabilitacja w wodzie właśnie. Tylko w walce o fajny wygląd nie zapomnij o rozwoju wnętrza, o ciekawych książkach, mądrych filmach, to jest ważniejsze, bo nawet najlepszy wygląd przemija. Życzę ci powodzenia :)

Gość gość
Jestes bardzo brzydka . Szczerze . Nie pisze tak bo jestem złośliwa . Masz brzydkie , babcine rysy , typ urody bibliotekarki z transem. Dieta c***ja ci da. Zacznij sie malowac. Ale to tez mało ci da . Jestes przecież niepełnosprawna , nie będziesz wyglądała tak jak zdrowe osoby .

Gość Josh
Zobacz, niby od zawsze to samo ale wcale nie. TheRock w filmie MumiaPowraca i KrólSkorpion wyglądał inaczej niż później. Acz jeszcze w filmie Witajcie w Dżungli miał za dużo masy. Dopiero potem się wyrzeźbił,ale jego dieta nawet dla Jackmana jest za potężna (bo to duży chłop). Acz wystarczyło że zmienili dietę i zaczęli ćwiczyć, ale nie forsować się ponad dane siły plus luźne dni. Jackman z kolei cały czas tak samo ale nie pod względem mięśni. Swoją dietę i wygląd wyśrubował od filmu Wolverine...

Gość Josh
Wystarczy prześledzić wygląd Jackmana od pierwszej części X-Menów. Trochę słabiej wygląda odkąd dostał paka skóry. Ale się trzyma. A skoro ćwiczenia to problem w Twojej sytuacji to pozostaje głównie dieta. Bo chodzi o to że zmiana metabolizmu spowoduje źe każdy ruch (a jazda ma wózku to teź ćwiczenie) będzie działał na Twoją korzyść Jaką ilość jeść? Częściej i mniej. Tak by nie być zbyt pełnyn, ani zbyt głodnym. Na to drugie są przystawki jak owoce i smoothie oraz drugie śniadania (kanapki) i...

Gość Josh
...podwieczorki (owoce, sucharki beskidzkie z keczupem, jak w filmie K-19 z Harrisonem Fordem). Oczywiście nie ćwicząc musisz jeść mniejszą ilość kalorii ale i tak bardziej chodzi o jakość kalorii. Cukry jak najbardziej złożone ale generalnie nie w słodyczach. Produkty z niskim indeks glikemicznym dają sytość na dłużej. Dzięki czemu możesz jeść mniejsze porcje a częściej. Oczywiście można sobie czasem na coś pozwolić innego niż dietetyczne.

Gość gość
obserwuje cafe od dawna i naprawdę sa tu życzliwe osoby,niesamowite

Gość Josh
Ad ubioru, to tak, kolory możesz zmienić na takie w których lepiej będą do Ciebie pasować.

Gość gośćkkkk
masz taką pamięć że pamiętasz co jedli w k19? ,świetny film

Gość Josh
Pamiętaj by alkalizować organizm i pić wystararczająco płynów (mówiąc wprost kolor moczu winien być słomkowy) tym więcej im więcej białka spożywasz. Acz z białkiem nie przesadzaj nawet jakbyś ćwiczyła. Na zakwasy i nie tylko jest soczewica (do zup, do sosów). Ogólnie nie mam co konkretniejszego powiedzieć, nawet nie wiem ile lat masz. Za dużo opcji. Ziółka też można pić ale po trochu (jeśli będą służyć). Rokitnik, żeńszeń koreański (nawet taki instant). Dbaj o wątrobę i trzustkę. I tonizację organizmu.

Gość gość
Makijaż nie niszczy cery . Maluje sie odkąd pamietam i mam cerę lepsza od wielu koleżanek, które tego nie robią

Gość Josh
gość00:29 Ty mówisz o głodówce chyba, a ja mówię że aby schudnąć trzeba JEŚĆ, tylko tak jak za PRL albo jak starożytni. Produkty nieprzetworzone. Nie gotowe dania. Nie fastfoody. Zgadzam się co do basenu. Ale dziewczyna nie bdzie miała na to siły jak będzie źle jadła albo wręcz schudnie na kość. Nie myśl że jak dieta to głodówka, a jak ćwiczenia to kulturystyka.

Gość Josh
@gośćkkk Nom. Mam pamięć wzrokową. A że mam włączonego kompa to podam kiedy ta scena (nie wiem czemu ale moja ulubiona, przypomina te dobre rzeczy z PRLu) w filmie była. Prawie dokładnie między 28 a 29 minutą filmu. Jeszcze lubię tą scenę międz Katią a Vadimem (ten nowy od reaktora). Acz cały film super. Ulubiona postać to Pavel (ten drugi od reaktora).

Gość Josh
W diecie chodzi o to by przyspieszyć metabolizm a nie by tak po prostu schudnąć bo wtedy łatwo o efekt jojo, zwałszcza przy głodzeniu, który powstaje bo organizm głodzony myśli że jest głód, a jak coś człowiek zje to organizm szybko magazynuje tłusz na kolejny okres głodowania więc te diety typu np. same soki warzywne przez miesic powoduje głodzenie komórek organizmu i jest szalone. A że nadal doradzane to chyba tylko z chciwości by zarobić na ludziach których odchudzą a potem wrócą na kolejne odchudzanie.

Gość gość
00:29 też tak myślę. Tylko nie ciemny kasztanowy brąz, a coś bardziej miodowego w średniej tonacji.

Gość Josh
@gość00:32 Sam Hugh Jackman powiedział że dieta to 70procet, a ćwiczenia tylko 30 (albo jakoś tak, nie pamiętam dokładnych cyfr, ale proporcje są w tym a nie odwrotnym kierunku). Dobre a nie złe kalorie są istotne. A jak dieta się nie liczy to spytaj cukrzyków czemu niski indeks glikemiczny jest istotny. Bo jak zjesz coś o wysokim indeksie to organizm szybko wchłonie i przetworzy, tak że człowiek znowu jest głodny. A niski indeks daje sytość na dłużej i przestawia metabolizm, nawet jak nie ćwiczysz.

Gość Josh
@gość01:14 Może ja się na makijażu nie znam bo makeup to chyba nie to samo. Nie stosuję bo mój zarost pewnie by przeszkadzał ^^ acz z tego co wiem to makeup niszczy cerę tak że strach spojrzeć na Pamelę Anderson na takim jednym zdjęciu. Linku nie podam bo nie mogę znaleźć, ale jej cera jest zmieniona (guglajcie: pamela anderson without makeup). A makijaż brwi i ust powoduje ich blaknięcie. Farbowanie włosów ciemnymi kolorami powoduje ich blaknięcie i płowienie że jak siano wyglądają.

Gość gośćkkkk
a jakie są Twoje 2 ulubione filmy? bo skoro lubisz k19 to może tez coś pod mój gust,a oglądałeś predestination?

Gość Josh
@gość01:14 Farbowanie na blond naturalny kolor włosów przyciemnia, ale moźe "przepalać" włosy. W każdym razie osłabia je. Nie wiem jak to jest że dużo dziewczyn tak ma i tak mówią. Ja proponuję odżywianie od środka a nie powierzchowne rozwiązania. I jak dieta nic nie daje to czemu żeglarze mieli szkorbut. Bo mieli liche jedzenie. Na to zaczęli zabierać na statki kapustę kiszoną. Ale szkorbut to jedno a próchnica to drugie.

Gość gośćkkkk
co do diety masz rację ,ja w sumie schudłam 10 kg na samej diecie,bardzo wazna była oliwa z oliwek,co do tłuszczy ,ciekawe że odpowiedni tłuszcz pomaga uwolnić tłuszcz z brzucha,a masz jakąś wiedzę na temat soli? slyszałes by picie osolonej wody pomagało uwolnić komórki od nadmiaru soli,(osmoza)

Gość Josh
@gość01:14 Próchnicę można podobno cofnąć oczywiście tak długo jaj się zęby nie skruszą. Mineralizacja podobno m.in. chlorkiem magnezu.

Gość Josh
@gośćkkkk Predestination nie oglądałem. Prawie zero nowości widziałem bom zawalony urzędowymi sprawami (tak że z MCU widziałem tylko Iron-Mana).Acz ww.film będę miał na oku bo na podstawie książki Heinleina (i choć np. książka Kawaleria Kosmosu podobno za bardzo gloryfikuje wojsko to film ma świetny pastiż i satyrę na wojsko i nie tylko). I tylko dwa ulubione filmy podać? Ciężko trochę. A seriale też mogę podać? Podam ^^. Więc tak. Blade Runner, BSG, Ghost in the Shell, Matrix (cz.1), The Outer Limits.

Gość Josh
@gośćkkkk To End All Wars, The Dark Knight (najlepszy z trylogii), LotR Trylogia (ale najlepsza Drużyna Pierścienia), Hihlander, Skazani na Shawshank (itp klasyki), Babylon 5, Coś (z 1982 i 2011, ten pierwsz lepszy, ale ten drugi ma klimat, tylko efekty specjalne cosia nie tak naturanie namacalne), 12 Małp, 13 Piętro, Trylogia Bourne'a, Efekt Motyla, Donnie Darko, K-19, Trylogia Piratów (czwórki nie widziałem), ...

Gość Josh
@gośćkkkk Batmany Burton'a najbardziej BatmanPowraca. Nie wiem czemu... pingwiny są przecie no takie... ale lubię takie klimaty w filmach i ten śnieg. Nawet u Nolana był ale w innym klimacie. A DCEU ma ostatnio ze sobą problem. BvS mogliby w klimatach noir zrobić, jak w BladeRunnerze w połączeniu z klimatem BatmanReturns plus Nolanowskim. Jakbyśmy dorzucili więcej komiksu do BatmanBegins. A tak ludzie narzekają na mroczność i brak humoru, a elememty humoru były nawet w BladeRunner.

Gość Josh
@gośćkkkk Co do osmozy to coś mi się obiło o uszy (vel oczy) i chyba coś tak jest. Ale ja bym się zastanowił z mieszaniem w tych sprawach. Odwodnienie to jedno, bo można mieć wodę w przestrzeni poza komórkowej, a wtedy komórki są odwodnione,ale np. przewodnienie też w ten teges chyba. Bo w sumie te przewodnienie moźe dotyczyć właśnie przestrzeni pozakomórkowej z odwodnieniem. To trochę pomieszane bo są rodyaje odwodnienia i rodzaje przewodnienia. Poczytaj na Wikipedii.

Gość gośćkkkkkk
Josh bardzo dziękuję :-) predestination to nie nowość ,ale mój ulubiony jeśli chodzi o głębie przekazu,bo nie chodzi po prostu o podróże w czasie ,i jest tylko na podstawie krótkiego opowiadanka które jest w sumie nijakie,lubisz amerykański dobry obraz to wyspa tajemnic powinna Ci się podobać,faktycznie zawalony urzędowymi bo do nocy siedzisz :-) fajny masz umysł

Gość Josh
@gośćkkkk Dzięki ;) Wiesz siedzę bo jak wena złapie to się pisze, a jak czytam to nie kontroluję czasu (6-8-10 godzin snu, 16 bez, więc doba się mi przesuwa zależnie od możliwości, zdarza się przelobować, w weekendy reguluję) no i jak chcę odsapnąć to albo wrzucę sobie zwiastun filmowy albo coś skrobnę na forum.

Gość Josh
@gośćkkkk W ogóle zwiastuny,jak nie mam czasu na jakieś ćwiczenia oczu (a nie mam wcale^^) to ruchome obrazy są lepsze od statycznych. Czytanie na monitorze tyle godzin powoduje że po zanknięciu oczu jakiś czas widać pasy,te przerwy między linijkami tekstu,więc wolę puścić cop ruchomego. Szybiej wyrównuje się naświetlenie gałek ^^ no i świetnie się te zwiastuny ogląda acz przypominają ile mam zaległości. Ale widze że Ty też siedzisz po nocach ^^. Póki co uciekam. PS. No i czemu kafeteria zjada nieraz emotki