Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KankaEla

Gdzie leczy膰 hazard?

Polecane posty

Go艣膰 KankaEla

Witam. Poszukuje pomocy. Popad艂am w na艂贸g hazardzisty. Nie chce ju偶 tak dalej 偶y膰 i chcia艂abym si臋 leczy膰. Ale nie mam poj臋cia gdzie nale偶a艂oby si臋 szuka膰 takiej pomocy. Jakie艣 o艣rodki leczenia uzale偶nie艅?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olista
Jako hazardzistka, by艂a hazardzistka mog臋 poleci膰 Ci o艣rodek Wiosenna w 艢ciejowicach. www.osrodekwiosenna.pl bardzo profesjonalni, konsekwentni, a ich leczenie jest skuteczne. Sp臋dzi艂am tam ko艂o miesi膮ca i nie 偶a艂uje ani jednego dnia u nich sp臋dzonego. Wyleczyli mnie ca艂kowicie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
c贸偶 za kultura....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艣555
Dla mnie jednak najlepszym rozwi膮zaniem by艂 o艣rodek dzi臋ki kt贸remu wyszed艂em z na艂ogu.Ci臋偶ko by艂o mnie na niego nam贸wi膰, ci臋偶ko by艂o mnie skusi膰 na terapi臋, ale jednak si臋 uda艂o. W inny spos贸b si臋 nie da. Fizycznie nie ma co leczy膰. Tak wi臋c pozostaje terapia. od siebie Wiosenna w 艢ciejowicach. Warto bo maj膮 niedrogo a opiekuj膮 si臋 bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣膰ia
No nie warto szufladkowa膰, 偶e wszystkie o艣rodki s膮 z艂e. Ja mog臋 powiedzie膰 o O艣rodku Koninki , 偶e pomoc, jak膮 tam znalaz艂am by艂a i jest dla mnie bezcenna. Ten Odwyk odmieni艂 moje 偶ycie, podnios艂am si臋 z kolan i zacz臋艂am na nowo panowa膰 nad swoim 偶yciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy o艣rodek to Szpital Psychiatryczny w Toszku albo w Rybniczku. Tam skutecznie lecz膮 z hazardu. Codziennie mo偶esz sobie wylosowa膰 tabletk臋 jak膮 musisz 艂ykn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tina70
Do o艣rodka terapii nie mog艂am doj艣膰 prawie rok. Nikt mnie nie szarpa艂 , nie pogania艂 . Pozostawiono mi wyb贸r . Nie ma konstytucyjnego obowi膮zku "udoskonalania si臋 " . Macie swoje 偶ycie i jeste艣cie za nie odpowiedzialni . Wy sami . Adresy dobrych osrodkow macie tutaj: https://osrodkiterapii.pl/ pozdrawiam tina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mazepa123
Zobacz i um贸w si臋 na wizyt臋 w warszawskich klinikach Psychomedic https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ - zajmuj膮 si臋 leczeniem uzale偶nie艅 tak偶e, znajdziesz tam wsparcie psychiatr贸w, z do艣wiadczeniem. Wielu osobom uda艂o im si臋 pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mo偶na sobie odmawia膰 pomocy, od wszystkiego mo偶na si臋 uzale偶ni膰, ale w pewnym momencie trzeba si臋 zebra膰 do kupy. Jestem po terapii w o艣rodku www.systemmed.pl i czuj臋 偶e nie jestem w 100% pewny i stabilny, ale wiem 偶e jestem na dobrej drodze.

Udost臋pnij ten post