Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KankaEla

Gdzie leczyć hazard?

Polecane posty

Gość KankaEla

Witam. Poszukuje pomocy. Popadłam w nałóg hazardzisty. Nie chce już tak dalej żyć i chciałabym się leczyć. Ale nie mam pojęcia gdzie należałoby się szukać takiej pomocy. Jakieś ośrodki leczenia uzależnień?

Gość Olista
Jako hazardzistka, była hazardzistka mogę polecić Ci ośrodek Wiosenna w Ściejowicach. www.osrodekwiosenna.pl bardzo profesjonalni, konsekwentni, a ich leczenie jest skuteczne. Spędziłam tam koło miesiąca i nie żałuje ani jednego dnia u nich spędzonego. Wyleczyli mnie całkowicie.

Gość gość
cóż za kultura....

Gość michaś555
Dla mnie jednak najlepszym rozwiązaniem był ośrodek dzięki któremu wyszedłem z nałogu.Ciężko było mnie na niego namówić, ciężko było mnie skusić na terapię, ale jednak się udało. W inny sposób się nie da. Fizycznie nie ma co leczyć. Tak więc pozostaje terapia. od siebie Wiosenna w Ściejowicach. Warto bo mają niedrogo a opiekują się bardzo dobrze.

Gość ośćia
No nie warto szufladkować, że wszystkie ośrodki są złe. Ja mogę powiedzieć o Ośrodku Koninki , że pomoc, jaką tam znalazłam była i jest dla mnie bezcenna. Ten Odwyk odmienił moje życie, podniosłam się z kolan i zaczęłam na nowo panować nad swoim życiem.

Gość gość
Najlepszy ośrodek to Szpital Psychiatryczny w Toszku albo w Rybniczku. Tam skutecznie leczą z hazardu. Codziennie możesz sobie wylosować tabletkę jaką musisz łyknąć.

Gość tina70
Do ośrodka terapii nie mogłam dojść prawie rok. Nikt mnie nie szarpał , nie poganiał . Pozostawiono mi wybór . Nie ma konstytucyjnego obowiązku "udoskonalania się " . Macie swoje życie i jesteście za nie odpowiedzialni . Wy sami . Adresy dobrych osrodkow macie tutaj: https://osrodkiterapii.pl/ pozdrawiam tina

Gość mazepa123
Zobacz i umów się na wizytę w warszawskich klinikach Psychomedic https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ - zajmują się leczeniem uzależnień także, znajdziesz tam wsparcie psychiatrów, z doświadczeniem. Wielu osobom udało im się pomóc.

Gość gość
Nie można sobie odmawiać pomocy, od wszystkiego można się uzależnić, ale w pewnym momencie trzeba się zebrać do kupy. Jestem po terapii w ośrodku www.systemmed.pl i czuję że nie jestem w 100% pewny i stabilny, ale wiem że jestem na dobrej drodze.