Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga blada kreska

Polecane posty

Gość gość

Witam staramy się o dziecko prawie 3 lata dziś moim oczą ukazała się druga blada kreska,ale co mnie martwi to to ,że raz na jakiś czas pobolewa mnie brzuch jak na okres. owulację dokładnie miałam 12,13 dni temu wiem bo miałam stymulacje i monitorowany cykl. Jak myślicie czy taki ból brzucha jest normalny.Czy w końcu po takim czasie mogło się udać?

Gość gość
gratuluje . jestes w ciazy. ja mialam identyczniie

Gość gość
Na nic się nie nastawiaj. Skoro jest ta kreska to poczekaj Aż będzie ciemniejsza.

Gość gość
równe 2 lata temu dokładnie w ten sam dzień miałam ciąże biochemiczna i obiecałam sobie że już nie będę tak skakać z radości,ale ja nie umiem.Płakać mi się chce ze szczescia . Wiecie ja nie mam swojej owulacji clo nie zabardzo działało w tym miesiącu przeszłam na zastrzyki z gonalu i w końcu jakaś nadzieja była. Robiłam test w niedziele ale tam było pusto a że kupiłam 2 testy to postanowiłam dziś przed odstawieniem luteiny zrobić i są dwie kreski tylko jedna blada. Boże jak ja bym chciała żeby to wszystko było prawdą i dobrze się skończyło.Dla mnie 3 lata to kupa czasu. Po drodze torbiel leczenie stymulacje i nic a dziś znów nadzieja,

Gość gość
Ja mialam w tym roku ciążę biochemuczna a w następnym miesiącu znowu blada druga kreska ,wiec juz sie nie nastawialam ciagle bole jak na okres, ktory nie nadszedl. Obecnie 24 tc :-)

Gość gość
Gratuluję super że Ci się udało mam nadzieje,że już drugiej takiej niespodzianki nie będe miała. Tylko że przy tej pierwszej ciąży czułąm się całkiem inaczej piersi też mnie bolały jak i teraz ale inaczej w tedy parzyły a teraz bolą. Nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby to była prawda

Gość gość
Spokojnie :-) najlepiej idz zrób bete hcg ona da 100% pewnosci :-) powodzenia

Gość gość
właśnie się tak zastanawiam czy nie jechac ale to bedzie jeszcze wiekszy stres bo potem przyrost :)

Gość gość
A no rzeczywiscie widac blada kreseczke. Ja mialam identycznie. Blada kreseczka a za dwa dni mocna krecha

Gość gość
Jeżeli ta druga kreska pojawiła się od razu, a nie po kilku godzinach, to jesteś w ciąży.Intensywność kreski nie ma tu nic do rzeczy.Natomiast jeśli chodzi o bóle, które opisujesz, też miałam takie w ciąży.Myślałam, że zbliża się okres.lekarz powiedział, że czasem tak bywa.

Gość gość
Zrobiłam bete wynik dopiero jutro tak bardzo się boję

Gość gość
Gość z 8:09 moja kreska jest identyczna tylko na innym teście. Martwią mnie te piersi bolą ale nie tak jak wtedy że aż mnie piekły teraz bolą po bokach no nic zobaczymy.

Gość gość
Tylko wiesz, organizm to nie jest robot. Podam ci swoj przyklad. Pierwsza ciaza, zero jakichkolwiek objawow, gdyby nie rosnacy brzuch to nie powiedzialabym, ze jestem w ciazy. Druga ciaza, wymioty do 6 miesiaca, piersi bolaly, puchlam, nie moglam jesc, macica zaczela sie stawiac w 4 miesiacu wiec wiekszosc czasu spedzilam lezac w szpitalu.

Gość gość
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki tak bardzo bym chciała. 3 lata staran i 2 leczenia ciągle na lekach to chyba w końcu należy mi się ciąża wystarana wyczekana :)