Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda poznawana kobieta musi przejść takie testy

Polecane posty

Gość gość

-test sprzątania mieszkania -test gotowania -test dbania o mnie -testy penetracyjne -testy ustne -testy inwigilacji przejrzenie jej telefonu i komputera -testy stanu konta -testy zachowania po alkoholu -testy zachowania w swojej rodzinie -testy zachowywania się wśród znajomych -test zachowywania sie na zakupach -testy obsługi urządzeń elektronicznych -testy zajmowania się dziećmi Jako że nie ma ideałów a ja jestem czuły i wyrozumiały pozwalam oblać TYLKO jeden test. Pozostałe testy należy zaliczyć bezwzględnie w pierwszym terminie

Gość gość
A Ty zdałeś test bycia cipą. Zresztą zrób sobie test na wiecznego koniobijce bo nim zostaniesz.

Gość gość
A gdzie test prania ?

Gość gość
Powinienes jeszcze sprawdzic czy sra jadalnym gownem zeby nic sie nie zmarnowalo.

Gość gość
Test dbania o ciebie też można oblać? Bo co jeśli wszystkie inne zda, a ciebie będzie miała w doopie? :/ Albo jak zda testy penetracyjne, a następnego dnia zda je też u twego kumpla?(o ile jakiegoś masz)

Gość gość
Piszę poważnie..Autorze, to samo polecam kobietom w stosunku do męzczyzn, by testowały i sprawdzały, zanim ulokują uczucia, bo potem to juz tylko szalejące hormony, emocje, a rozum zamknięty w sejfie. Testy mi się podobają, zdałam i zdaję je stale, sądząc po jakości mojego malzenstwa:)

Gość gość
To ja Twój ideał, który przeszedł wszystkie testy :) Mam też dodatkowe bonusy dla Ciebie - jestem bardzo doświadczona, w każdej sferze życia - 80 wiosen za mną - moje życie zawodowe to obsługa mężczyzn, dzięki temu kasa mi się zgadza, a i inne obszary Twego testu dzięki mojemu doświadczeniu zdam śpiewająco. Czekam na propozycję daty naszego ślubu, mój Ty wymarzony i wyśniony na te lata ostatnie..

Gość gość
Królewny z drewna się odezwały już, bo boli je, że chłopak testuje dziewczyny.

Gość gość
Masz gowno zamiast rozumu,juz cie przetestowalam,odpadasz jak zeschniete lajno

Gość gość
I ma rację, tyle pustostanu dookoła.

Gość gość
Dawniej kobiety i mężczyźni mieli takie powiedzenie na pustostan, wedlug słów mojej sp.babci -"ani głowy, ani mowy, ani doopy":) Trzeba testować, bo można się wpaprać.

Gość gość
Testowanie jest dobre, zapobiega rozwodom. Ja polecam jeden test, którego zdanie oznacza zdanie setek innych testów. To test, czy mężczyzna ma naprawdę dobre serce - nie tylko dla tej konkretnej kobiety, ale w ogóle. Jak nie ma, to nie jest dobrym: - synem - bratem - znajomym - kolegą - przyjacielem nie będzie też więc dobrym mężem. Będzie tylko takiego udawać.