Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto wiązać się z jedynaczką?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie?

Gość gość
jedynaczki to największe egoistki wśród kobiet

Gość gość
a ja mysle ze z racji ze nie miały rodzeństwa maja w sobie dużo nieodwzajemnionej miłości i warto

Gość gość
Jak goli cipkę, to warto.

Gość gość
Nie wiem, czy są identyczne. Pytam jedynie o wasze doświadczenia.

Gość gość
Pytanie z rodzaju czy warto wiązać się z osobą która posiada rodzeństwo. Sama jestem jedyną czka i znam dużo jednakowo wszyscy są gościnni a najwięksi egoiściany jakich znałam to nie jedynacy. Śmiać mi się chce czytając takie tematy

Gość gość
Idąc tokiem rozumowania autora, wrzućmy wszystkie jedynaczki do jednego wora, blondyny do jednego wora i tak dalej i tak dalej. Pytanie kluczowe to czy warto wiązać się z kimś, kto tak płytko myśli. :D

Gość gość
Nie warto bylo wiązać się z jedynaczką. Ogólnie nie warto wiązać się z kobietami, one śmierdzą kupą i moczem.

Gość gość
Oczywiście, ze warto. Każda kobieta jest inna. Jestem jedynaczka z mężem po ślubie 5lat. Mamy jedna córkę. Jedna zostanie. Ja dostałam od rodziców wszystko, mój mąż także zapewnia wszystko. Pracujemy w tej samej branży. Ja jestem klotliwa, on ugodowy:-)

Gość gość
Ja się związałam z ,,jedynakiem,, i się zastanawiam.czy się rozstać :/

Gość gość
9:14 zgadzam się to jest prawda ! Właśnoe przerabiam to z moim partnerem jedynakiem do tego jego matka była bardzo twardą matką i jest bardzo niewyrozumiały dla mojego dziecka , i myślę żeby się rozstać :/

Gość gość
Ja jestem jedynaczką.A lubię się dzielić. Lubię być kochaną przez kogoś.I potrafię się odwdzięczyć.

Gość gość
Różnie to z nimi bywa, byłem kiedyś z dziewczyną jedynaczką i była okropna, strasznie zapatrzona w siebie i do tego materialistka.

Gość gość
Jedynaczki to egoistki.

Gość gość
Są ludzie i ,,ludzie,,.Dobrze ktos napisał że nie ma co ludzi wrzucać do jednego wora.Ja mogłabym powiedzieć,że facet wychowany w wielodzietnej rodzinie jest do niczego,bo każde tam ciągnie w swoją stronę.Głupie stereotypy.

Gość gość
Oczywiscie, ze warto. - nie beda cie najezdzaly siostry i bracia z wieczystymi i niezapowiedzinymi wizytami a potem takze ich dzieci, czyli kuzyni twoich dziec - nie bedziesz finansowal tysiecy prezentow dla calej rodziny zony (swieta, urodziny, sluby, chrzciny, itd.) - mama i tata bardzo kochaja swoja jedyna corke - mozesz liczyc na znacznie wieksze wsparcie finansowe i orgranizacyjne jej rodziny niz u dziewczyny, ktora ma piecioro rodzenstwa, w tym opieke nad waszymi dziecmi Itd., itp., a dziewczyna jaka jest - widzisz. Slowem, masz odpowiedz na twoje cyniczne i wyrachowane pytanie. Biedna dziewczyna, a ty jak sie domyslam, jestes z wielodzietnej rodziny....